Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mljac!

Za prave gurmane: U McDonald's stigao burger sa Zigante tartufima iz srca Istre!

McDonald`s
10.10.2019.
u 10:38

Gurmanima i ljubiteljima Zigante tartufa McDonald's predstavlja novi burger koji će obožavati - 'Maestro Zigante Tartufi'.

Maestro Zigante Tartufi burger sadrži toplo pecivo, dva sočna 100% goveđa odreska u kombinaciji s gauda sirom, pečenim gljivama, prženim lukom, matovilcem te umakom od gljiva usavršen Zigante tartufatom što je kombinacija kojoj će samo rijetki odoljeti. 

Cijenjenji tartufi iz srca Istre hrani daju jedinstveni okus, a spajanjem s uljem nastaje tartufata koja čuva esenciju te rijetke gljive koja raste pod zemljom. 

'Ponosni smo što svojim gostima možemo poslužiti Maestro burger s vrhunskim hrvatskim proizvodom i tako nastaviti uspješnu suradnju s vodećim hrvatskim kompanijama' - rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska. 

'Drago nam je što su u McDonaldsu prepoznali kako su izvrsnost i usmjerenost na vrhunsku kvalitetu vrijednosti koje dijelimo. Tartufi su središte našeg poslovanja već četvrt stoljeća i sasvim smo sigurni da će u kombinaciji sa sočnom govedinom zagolicati nepca.' - poručili su iz Zigantea

Uz Maestro Zigante Tartufi možete isprobati i Maestro Šampinjon, a novost u ponudi su i sočni Loaded Fries, krumpirići dostupni u kombinaciji s majonezom s tartufima. 

U McDonald'su možete popiti i kavu, a u videu pogledajte koliko kave piju Hrvati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije