Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tradicionalno jelo

Volite punjene paprike? Ovih nekoliko trikova kod pripreme učinit će ih još ukusnijima

shutterstock
25.01.2021.
u 11:30

Nekoliko dodataka poput slanine i češnjaka dat će posebnu aromu.

Punjene paprike, omiljeno tradicionalno jelo koje se priprema u gotovo svakom domu, jednostavno je za skuhati, ali postoje neki trikovi i koraci kojih se treba držati kako bi ispale savršene.

Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati...

1/12

Prva stvar koju možete 'nadograditi' je umak od rajčice u kojem se kuhaju. Umjesto da mu dodajete vodu, koristite temeljac ili višak bistre juhe od mesa i povrća. Osim toga, narežite malo slanine na kockice, ispržite i dodajte u umak. Ako ste ljubitelj ljute hrane, slobodno možete dodati i malo ljute papričice. Svi ovi dodaci dati će posebnu aromu i paprike će biti još ukusnije.

Kako prenosi Punkufer, mađarski kuhari savjetuju i da sačuvate malo slanine za nadjev i pomiješate je sa smjesom mesa i riže. Još jedan super dodatak koji će dati malo drugačiji okus je ulje ili namaz s aromom češnjaka  - dodajte jednu žlicu u nadjev. 

Mladi kuhar otkrio: Ovako se pripremaju prženi krumpirići!

Komentara 1

MO
montello
17:59 28.01.2021.

volim češnjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije