Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatno uz VL

Više od 100 trendi ideja potražite u ljetnom specijalu V Magazina

v magazin (1)
Foto: v magazin
1/3
15.06.2012.
u 00:01

Jedna od najljepših žena svijeta, tako savršena da izgleda nadnaravno - Charlize Theron, otkriva zašto je privlače uloge opakih žena

Dok su muškarci ovih dana zaluđeni nogometom, sigurno možete uhvatiti nešto više vremena za sebe i, naravno, za shopping! Upravo smo to imali na umu kada smo pripremali ljetni specijal V Magazina, koji vas u subotu 16. 6. očekuje besplatno uz Večernji list.

Više od 100 trendi ideja za divno, vruće i stajliš ljeto probrali su za vas naši stilisti Oliver Jularić i Mila Vrančić. Otkrijte zašto su baš metalik i cvjetni uzorak te plavo i narančasto tako savršen modni spoj (zlatni badić je totalni must have!).

Iako ne volimo termin da naslovnicu netko 'krasi', teško je naći bolji izbor riječi za zvijezdu broja Charlize Theron. Jedna od najljepših žena svijeta, tako savršena da izgleda nadnaravno, otkriva zašto je privlače uloge opakih žena. Ekskluzivne fotografije, koje nam je ustupio Blitz, snimljene su netom prije no što se Južnoafrikanka ošišala na ćelavo za novu ulogu u Mad Maxu.

Očekuje vas još mnoštvo tema, od kompletnog vodiča kroz ljetne trendove, najboljih bronzera i kreme za sunčanje do savršenih morskih detalje za vaš dom...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije