Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duže traje, ali je zdravije

Viralni Facebook recept: Krumpir kuhan dugo na pari navodno je ukusniji od pečenog

Facebook/Ria McCullough
13.11.2021.
u 07:00

Krumpir nakon kuhanja pospe brašnom, soli i paprom, češnjakom u granulama i s malo usitnjene kadulje, pa ga još četiri sata kuha na pari.

Facebook korisnica Ria McCullough podijelila je s pratiteljima svoju jedinstvenu metodu 'pečenja' krumpira, a njen je post brzo postao viralan. U njemu McCullough kaže da kad ovo isprobate, više nikada nećete peći krumpir na klasični način.

Ona krumpire prvo oguli, nakon čega ih kuha u loncu deset minuta i ostavi da se osuše u cjedilu.

Kako se radi buzara po starinskom receptu

1/3

Kad se ohladi, krumpir pospe s brašnom, soli i paprom, češnjakom u granulama i malo usitnjene kadulje, pa ga još uvalja u smjesu od tih sastojaka. 

U svoje parno kuhalo zatim dodaje malo maslinovog ulja, poveća temperaturu i unutra stavi krumpir i ostavi da se kuha čak četiri sata na visokoj temperaturi, okrećući dvaput u tom periodu.

- Nevjerojatni su, nisam ni znala da se kuhalo na paru može ovako koristiti - napisala je žena u jednom od gotovo 700 komentara na ovaj recept

- Spremam ih uz nedjeljnu pečenku - najavila je druga korisnica.

Viralni veganski recept: Ispečete kore od banane i dobijete - slaninu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije