Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uživaj uz Narodni i otputuj: Najslušaniji radio vodi te na ljetovanje

Narodni radio
13.03.2019.
u 06:00

Od jutra slušaj Narodni i čekaj pravi zvuk. Ne brini se - prepoznat ćeš ga. Kad ga čuješ, brzo pošalji SMS na 60 080 (2,40 kn) s osnovnim podacima - ime, prezime, grad/mjesto u kojem živiš i ne zaboravi ključnu riječ #narodni.

Umjesto bjesomučne potrage za povoljnim i slobodnim smještajem na Jadranu, upali Narodni, čekaj pravi zvuk i uključi se u igru koja te vodi na ljetovanje na našem prekrasnom Jadranu...

Već se zamišljaš ispod suncobrana s hladnim pićem u ruci dok cvrčak cvrči, a more šumi? "Otputuj s Narodnim" omogućuje ti upravo to, a da ti novčanik ostane gotovo netaknut. Možeš ljetovati s obitelji ili prijateljima na naš račun.

Osvoji jedno od 10 sedmodnevnih ljetovanja za četveročlanu obitelj ili četvero prijatelja. Ne moraš se brinuti ni o doručku ni o večeri jer smještaj podrazumijeva polupansion, a vodimo te u birane hotele.

Ovogodišnje lokacije za ljetovanje iz snova s Narodnim su:

Hotel Olympia Sky – Vodice

Hotel Medena – Trogir

Hotel Apartments - Zadar

BlueSun - hotel Amor u Supetru

BlueSun - turističko naselje Sagitta u Omišu

Hotel Petka - Dubrovnik

Hotel Biokovo - Makarska

Hotel Murter - Murter

Između tebe i ljetovanja na naš račun stoji još samo mali kviz. Od jutra slušaj Narodni i čekaj pravi zvuk. Ne brini se - prepoznat ćeš ga. Kad ga čuješ, brzo pošalji SMS na 60 080 (2,40 kn) s osnovnim podacima - ime, prezime, grad/mjesto u kojem živiš i ne zaboravi ključnu riječ #narodni.

Tko bude najbrži, dobit će priliku zaigrati DA - NE kviz i tako osvojiti jedno sedmodnevno ljetovanje. Pitanja se odnose na lokaciju na koju imaš priliku otputovati, a u 45 sekundi trebaš točno odgovoriti na 10 pitanja. Ako zapneš, priliku će s istim pitanjima dobiti drugi najbrži slušatelj i tako sve dok ne dobijemo pobjednika toga dana.

Igramo se do utorka 26. ožujka, svaki radni dan. Igraj se i ti s nama, jer ti je ljetovanje za pamćenje nadohvat ruke. Pridruži se zadovoljnim slušateljima Narodnog koji su već putovali s nama...

Neka ovogodišnje planiranje ljetovanja ne bude stresno za dušu, tijelo i lisnicu. Kad Narodni časti, to se ne odbija!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije