Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni fast food

Ponovno u centru: U Neboderu u zagrebačkoj Ilici otvara se Subway!

16.10.2019.
u 15:35

U prolazu Nebodera pojavio se golemi logo Subwaya, američkog lanca sendvič barova.

Subway je američki lanac brze hrane i najuspješniji je u svijetu. Subway ima više od 44 tisuća restorana po cijelome svijetu što ga čini najjačim globalnim lancem brze prehrane. U Hrvatsku je stigao 2004. godine kada je otvoren prvi restoran u Gajevoj ulici. Nedugo zatim otvorili su restorane na još pet zagrebačkih lokacija, ali nisu dugo potrajali. Vratili su se 2017. godine, 10 godina kasnije i otvorili restoran u zagrebačkoj Areni. 

Povratak Subwaya kod Nebodera označava povratak brenda u sam centar grada. Subway je svoj poznati status stekao sloganom 'Složite sami svoj sendvič' koji je kupcima omogućio slobodu da sami odabere što žele u svojem sendviču čime su i stekli brojne obožavatelje. Prizemlje Nebodera u ulici dom je fast food restorana tako da je smještanje Subwaya na tu popularnu lokaciju pun pogodak.

Kada nemate vremena otići na tržnicu, navratite do Subwaya po sendvič. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nisam..robot
nisam..robot
18:47 16.10.2019.

Zna li netko kakav je to fastfood lanac, sto rade sa frencheizerima i kakva im je kvaliteta hrane. Pa procitajte u netu, ima nekoliko emisija i clanaka o njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije