Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hedonistički pristup uređenju doma

Tantra fotelje za seks ili glačanje u zraku, cijena "prava sitnica"

'gradska.......zagreb.......13.10.2009. zagrebacki velesajam - otvorenja ambiente - ucenici drvodjeljske skole pokazuju svoje proizvode, stjepan sestak i tomislav tomasic  Photo: Renato Brandjolica/ve
Foto: 'Renato Brandjolica/Vecernji list'
1/2
14.10.2009.
u 08:30

Pred posjetiteljima Zagrebačkog velesajma trendovski madraci s prirodnim ozračivanjem i starinske kolijevke koje su izradili đaci Drvodjeljske škole.

Na Ambienti – 36. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, koji je jučer ujutro na Zagrebačkom velesajmu otvorila premijerka Jadranka Kosor, u sedamnaest paviljona na 46 tisuća kvadrata izložbenog prostora izlaže 521 izlagač, a 273 su inozemna.

Narudžbe primaju u školi

Na štandu najmlađih sudionika petodnevnog sajma, među kojima su i učenici Drvodjeljske škole u Zagrebu, za oko zapinje prekrasna, starinska kolijevka od orahovine, rađena i od pčelinjeg voska, inspirirana zagorskom zipkom, koju su djeca izradila sama. Iako taj original nije na prodaju, može se naručiti u školi, a cijena bi tada iznosila otprilike od 500 do 600 eura. Osim toga, učenici nekoliko strukovnih škola iz Hrvatske ondje izlažu stolove, stolce i ostali namještaj stvoren njihovim rukama.

Za one kojima je dosta daske za peglanje, a taj mnogima mrzak posao žele obaviti što bezbolnije, nudi se "čarobna pegla" kojom se odjeća glača u zraku! Točnije, dovoljno je uzeti peglu u ruke i proći po odjeći na vješalici ili držeći je u ruci. Riječ je o Zepterovu parnom čistaču AquaJebbo, višenamjenskom aparatu za dezinfekciju kojim se osim glačanja može usisavati i čistiti teško dostupna mjesta poput unutrašnjosti radijatora, s time da tlak pare uništava bakterije i nametnike. Kako kaže Irena Planinić na štandu, ljudi koje muče alergije s tim bi se čistačem trebali spasiti. S 20 posto sajamskog popusta aparat se do nedjelje može kupiti za 4800 kuna na 36 rata.

Madraci od 10 tisuća kuna

A među raznoraznim spavaćim sobama, dnevnim boravcima, uredskim namještajem, kuhinjama, kupaonicama koje bi trebale pokriti sve ukuse, zatim parketima, podovima, vratima, prozorima, strojevima i alatima za drvnu industriju mogu se naći i madraci s prirodnim ozračivanjem, različite tvrdoće, napravljeni od opruga koje daju ulegnuća prema težini tijela. Taj luksuz stoji od četiri do 10 tisuća kuna.

Na sajmu se prodaju i tantra fotelje – ponajprije namijenjene tantričkom seksu. Ovisno o tome je li riječ o "basic" ili "de lux" modelu, cijene se kreću od sedam do devet tisuća kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije