Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li pretjerala?

Studentica (22) kaže da ne namjerava stati s operacijama: 'Sviđa mi se kako mi usnice izgledaju'

Instagram/andrea.andrea345
23.09.2019.
u 14:15

Prošla je mnogo operacija kako bi napokon bila zadovoljna svojim izgledom, a kaže kako više ne zna koliko je novaca potrošila na promjenu

Studentica Andrea Emilova Ivanova (22) dolazi iz Bugarske i potrošila je mnogo novaca na povećanje usnica, a do sada je bila na 15 različitih procedura. Tu nije kraj njezinim operacijama jer ima planove i u budućnosti raditi na sebi. 

Foto: Instagram/andrea.andrea345

Misli kako je njezine usne usrećuju, a kaže kako je zadovoljna svojim izgledom. "Sviđa mi se kako mi usne sada izgledaju. Ljepša sam s velikim usnama, a u Bugarskoj je ovakav izgled trenutno u modi. Posjetila sam gotovo sve klinike koje se bave povećanjem usana u Bugarskoj i imam različite vrste filera u usnama", izjavila je za Unilad. 

Foto: Instagram/andrea.andrea345

Na svojem Instagram profilu često dobiva pohvale za izgled, kao i ponude za brak, ali jednako tako nailazi i na okrutne komentare na koje ne obraća previše pažnje.

"Mnogo je pozitivnih, ali i negativnih komentara na mojim objavama. Upravo mi ženske osobe pišu negativne stvari. Nekima se sviđaju moje male usnice, dok neki više vole kako trenutno izgledaju. To zapravo i nije važno. Važno je samo da se meni sviđaju, a tuđe mišljenje mi je nebitno", dodala je Andrea. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Asterix
Asterix
15:40 23.09.2019.

Doktorima koji obavljaju takve zahvate pod hitno oduzeti licencu.

FR
franjo
14:46 23.09.2019.

Guzica od majmuna !

MA
Mary5
14:45 23.09.2019.

Ova je totalno bolesna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije