Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BISTRO PIZZERIA ROSSA BIANCA

Šteta što je gostiju malo, a za domaće daju i popust od 35%

Foto: Marina Borovac
1/2
19.08.2020.
u 10:44

“Rossa Bianca” iznajmljuje i sobe, a cijene su pristupačnije od onih u centru Dubrovnika

U potrazi za restoranom u Mokošici na njega smo naletjeli – usput. Na parkiralištu se mimoilazimo s dostavljačem jer je netko naručio pizze, za koje smo čuli da su jako ukusne i velike i da se peku u krušnoj peći. Stubama se penjemo na prostranu terasu u cvijeću s koje pogled puca na dubrovački most “Dr. Franje Tuđmana”. Dezinficijens je na ulazu. Konobar odmah dolazi. Govori nam da gužve nema jer nema ni gostiju i da se zaustavi tek poneki stranac, kako je bilo i dok smo bili ondje.

Šteta što nema gostiju, jer hrana je ukusna a ambijent lijep. Uz riblja jela i jela od mesa tu su i razne tjestenine pa uzimamo žrnovske makarule s gamberima u bijelom umaku, koji stoje 75 kuna. Pet kuna jeftiniji je burrito na način kuće. Porcija je obilna. Tek poslije na računu uočavamo popust od 35 posto pa pretpostavljamo da je to popust za domaće goste.

Foto: Marina Borovac

“Rossa Bianca” iznajmljuje i sobe, a cijene su pristupačnije od onih u centru Dubrovnika, udaljenog od ovoga pansiona oko četiri kilometra. Ovdje se može fino ručati, i to puno povoljnije nego u Gradu.

Ocjena

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 45

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 13

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor(do 20 bodova) 18

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

ukupno 90

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
12:53 22.10.2020.

Kad pocinje sezona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije