Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevsko vjenčanje

Službeno je! Vjenčanicu dizajnirala Sarah Burton iz McQueena

kate (1)
Foto: afp
1/16
28.04.2011.
u 21:30

Pippa Middleton, sestra i kuma mladenke, nosi prekrasnu bijelu satensku haljinu također s potpisom Alexander McQueen. Većina kraljevske obitelji nosi odjeću s potpisom britanskih dizajnera

Kate Middleton odjenula je prekrasnu bijelu vjenčanicu s višemetarskim veom s potpisom Sarah Burton, glavne dizajnerice modne kuće Alexander McQueen.

Ovdje pogledajte vjenčanice s potpisom Sarah Burton. 

Kate Middleton dobila je i 'nešto posuđeno' i to od kraljice Elizabete, koja joj za ovu priliku ustupila tijaru Cartier iz 1936 godine. 

Pippa Middleton, sestra i kuma mladenke, nosi prekrasnu bijelu satensku haljinu također s potpisom Alexander McQueen. Većina kraljevske obitelji nosi odjeću s potpisom britanskih dizajnera.

Kraljica Elizabeta II. nosi žutu haljinu Angele Kelly.

Victoria Beckham odjenula je haljinu iz vlastite kolekcije za jesen/zimu 2011., cipele s potpisom Christian Louboutin rađene upravo za nju, te šešir poznatog dizajnera Philipa Treacyja. David Beckham nosi odijelo Ralpha Laurena. 

Glavna urednica britanskog Voguea Alexandra Schulman nosit će kreaciju s potpisom britanskog dizajnera Christophera Kanea. Za Burberry Prorsum se odlučila premijerova supruga, Samantha Cameron, koja se u Westminsterskoj opatiji pojavila, unatoč strogom protokolu koji je to propisivao - bez šešira. 

Poznata britanska modna dizajnerica Anya Hindmarch nosi toaletu kreatorice Emilije Wickstead, koja je poznata po klasičnom chic izričaju. 

Sara Parker-Bowles, urednica mode u britanskom Harper's Bazaaru i ujedno, pogodili ste, snaha Camille Parker-Bowles, odjenut će kreaciju s potpisom Osman. Njezina će svekrva nositi opravu s potpisom Anne Valentine, dizajnerice zadužene i za njezinu vjenčanicu kada se 2005. godine udavala za princa Charlesa. 

Lady Helen Taylor, nećakinja kraljice Elizabete II. i ujedno bivša Armanijeva muza, odjenut će haljinu s potpisom Erdem. 

Djevojka princa Harryja Chelsy Davy odabrala je čak dvije kreacije Alberte Ferreti - za ceremoniju vjenčanja nosit će plavozelenu satensku haljinu do koljena, a za večeru i zabavu će odjenuti dugu tamnoplavu haljinu s jednom naramenicom (na slici). 

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:41 28.04.2011.

- Moje su kokoši snjele vesela jaja i to sve radi engleskih japija. Ukoliko ima zainteresiranih, potražite moje podatke u redakciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije