Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI DORUČAK

Slanina i jaja zdravi su za razvoj mozga nerođena djeteta

beba
Photos.com
09.01.2010.
u 09:52

Znanstvenici tvrde kako sastojak kolin, kojeg ima u jajima i svinjetini, može pomoći poboljšati inteligenciju nerođena djeteta.Smatraju kako je ovaj sastojak ključan za razvitak dijela mozga zadužena za pamćenje.

Doručkovanje tradicionalne britanske hrane poput jaja sa slaninom može biti dobro za nerođeno dijete, pokazuju najnovija istraživanja.

Znanstvenici tvrde kako sastojak kolin, kojeg ima u jajima i svinjetini, može pomoći poboljšati inteligenciju nerođena djeteta. Smatraju kako je ovaj sastojak ključan za razvitak dijela mozga zadužena za pamćenje.

Znanstvenici sa Sveučilišta Sjeverna Karolina to su zaključili poslije testiranja kolina na mozgu mladog miša.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:26 09.01.2010.

Tko nema jaja, ne može napraviti dijete. Osim ministra Bajsa, on je oplodio umjetno.

OB
-obrisani-
12:27 09.01.2010.

Bandinjo bi od ponedeljka trebao znati da tuba čistog vazelina košta 5 kn u ljekarni,neka se na vrijeme opskrbi kad USKOK završi svoje istrage.

OB
-obrisani-
12:39 09.01.2010.

Što će Bandoleru vazelin, kad su ga rodijaci već razradili u onom zlatnom WC-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije