Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tata bloger

Priznao da ne razlikuje svoje kćeri blizanke: "Razmišljam da jednoj obrijem glavu!"

Foto: Instagram
1/2
15.02.2019.
u 10:47

Hooper objavljuje fotografije svojih djevojčica na Instagram profilu naziva Father of Daughters, koji prati 921.000 obožavatelja.

Simon Hooper (35) iz Londona, bloger i otac dviju djevojčica, trogodišnjih blizanki Ottie i Delilah, pokrenuo je debatu na internetu nakon što je priznao da ne može razlikovati svoje kćeri, jednojajčane blizanke.

Hooper objavljuje fotografije svojih djevojčica na Instagram profilu naziva Father of Daughters, koji prati 921.000 obožavatelja.

"Vjerovao sam da će dani kada sam ih oslovljavao s "ova " i "ona" i "blizanke" do sada već završiti. Bio sam u krivu. Ozbiljno razmišljam o tome da jednoj obrijem glavu. Pustimo kovrče, bitnije je da mogu razlikovati vlastitu djecu"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I thought I had it nailed - I thought the days of refering to ottie and Delilah simply as 'this one', 'that one' and 'the twins' were numbered and that I was going to be a parent who could distinguish between my genetic copycats. I was wrong. Thanks to @mother_of_daughters dressing them as mirror images of themselves, today I was straight back to square one & spent the next 15 minutes playing a real-life guess who - calling them the wrong names only to receive blank faces & zero responses in return. I'm strongly considering shaving one of their heads. Screw the curls - the need to identify my own children is more important. #twinlife #myscrewed #noshedidit #fatherofdaughters #dadlife #instadad #fod #twins #guesswho

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

 

"Zahvaljujući supruzi koja blizanke jednako odijeva, danas sam proveo 15 minuta na trgu pokušavajući razlikovati koja je koja."

Clemmie Hooper, majka blizanki, ima i svoj Instagram profil naziva Mother of daughters na kojem objavljuje situacije iz njihova, nimalo mirnog svakodnevnog života. 

Par ima i dvije starije kćeri pa su se mnoge majke na forumu Mumsnet zapitale kako jedan otac s toliko djece ne može razlikovati blizanke. 

Neke su skočile u njegovu obranu pa je jedna majka tako napisala kako ona i suprug imaju troje djece različite dobi, ali su nevjerojatno slična, pa se i njen suprug katkada zna zbuniti tko je tko i postaviti pitanje: "Je li ovo dijete broj 1?"

Pogledajte i video Jednojajčane blizanke pokazale kako pušenje utječe na izgled

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan1a
08:22 16.02.2019.

Obrij sebi

OB
Oblivion
13:40 15.02.2019.

Nema ništa debilnije nego blizance isto odjevati. Svaki je zasebna individua, ima svoj karakter, osobine, razmišljanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije