Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mmm...

Pripremate pileće batke kod kuće? Ispecite ih u pećnici ovom metodom – ispast će kao s roštilja

TikTok/@ramin2025
09.11.2021.
u 07:00

Ova neobična metoda zaludjela je internet

Na roštiljanje kao oblik druženja možemo neko vrijeme zaboraviti zbog niskih temperatura i kiše, ali to ne znači da moramo zaboraviti i na ukusnu, sočnu piletinu s rešetke.

Ne, ne treba vam električni roštilj ni grill-tava da biste je pripremili kod kuće – treba vam samo pećnica, jedna posuda i rešetka. 

Narežite povrće – luk, krumpire, mrkvu i papriku – i posložite ga u jednu posudu za pečenje, posolite i stavite masnoću po želji. 

Uzmite pileće batke, stavite ih na dasku za rezanje i začinite. Sada ide glavni dio – uzmite rešetku iz pećnice, stavite je preko daske i svaki batak zakačite između dvije žice. Podignite rešetku tako da batci vise i stavite ih u pećnicu iznad posude s povrćem i krumpirima.

Kako prenosi The Sun, sokovi iz mesa otići će u glavni, mesnati dio batka, ali i po povrću koje je u posudi ispod, pa će mu dati posebnu aromu.

@ramin2025

👍

♬ Bongo cha-cha-cha - Remastered - Caterina Valente

Izbacili ste ugljikohidrate, ali jedete meso i sir? Loša odluka...

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije