Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Prijedlog za ručak: Brzi i fini gulaš s domaćom tjesteninom

Za ovo jelo bit će vam potrebno oko 45 minuta i oko 60 kuna
21. studenoga 2014. u 12:48 0 komentara 6698 prikaza
Gulaš
Foto: Scoopshot / Dona

SASTOJCI: 500 g svinjetine, luk, mljevena paprika, 1 crvena paprika, 1/2 l temeljca, 2 rajčice, žlica koncentrata rajčice, sol, papar, ulje, peršina

PRIPREMA: Svinjetinu i povrće narežite na kockice, luk na sitnije. Na malo ulja pirjajte luk, a kad se opusti, dodajte meso, papriku i rajčicu. Začinite, pospite mljevenom paprikom i pirjate poklopljeno da se prožme, podlijevajte temeljcem. Pred sam kraj umiješajte koncentrat rajčice i kuhajte još 5 minuta. Pospite peršinom. Servirajte uz domaću tjesteninu.

>>Gulaš od mesa bizona ili odrezak od zebre zdraviji i bogatiji proteinima doli govedina i junetina

Karlovac: Zbog transporta covid pozitivnih osoba Hitnoj pomoći za 80 posto povečan broj intervencija
REFORMA ZDRAVSTVA
Prijedlozi stručnjaka: Participacija do 4000 kn, porez na cigarete, naplata nehitnog prijma...
Nikša Bratoš
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Pogled iza scene: Što treba za kvalitetan nastup i kako je biti glazbenik u doba korone?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.