Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konoba Ribar, Seget Vranjica

Tradicija dulja od pola stoljeća: Neki se gosti vraćaju svaki dan

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
15.07.2021.
u 08:34

Ima ovdje još lokalnih ribara, od njih uzimamo lignje, a svu ribu, meso i povrće također kupujemo domaće – kaže Nela Zulim

Malo je ugostiteljskih objekata koji se mogu pohvaliti tradicijom duljom od pola stoljeća, a konoba Ribar otvorena je prije punih 58 godina. Vodi ga Nela Zulim, koja je 1986. godine posao preuzela od svojih roditelja.

– U to vrijeme većinu turista činili su domaći gosti i jelovnik se više temeljio na ribi. Kada je nekoliko godina kasnije otvoren kamp, došlo je puno više stranaca i u ponudu smo uveli ono što gosti traže – govori gospođa Zulim.

Ali, Ribar i dalje potvrđuje svoje ime. Imaju dobar izbor ribljih i tradicionalnih jela (oko 120 kuna). U ponudi su i bečki i pariški odrezak (po 85 kn), ražnjići (75), miješano meso na žaru (100).

Mi smo u ribarskom mjestu jeli salatu s kozicama (65 kn) i špagete fruti di mare (80 kn). Svježe, ukusne i dobro pripremljene.

– Ima ovdje još lokalnih ribara, od njih uzimamo lignje, a svu ribu, meso i povrće također kupujemo domaće – kaže Nela Zulim koja, osim što vodi restoran, i konobari. Popodne je, vrijeme ručka. Svi stolovi su puni. Neki gosti ovdje jedu svaki dan, kaže Nela.

IZBOR I KVALITETA JELA (DO MAKS. 50 BODOVA) 46

IZBOR I PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA) 13

POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 BODOVA) 10

DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 BODOVA) 18

UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) 4

UKUPNO: 91

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
11:28 18.07.2021.

Cista laz! Za sutra nemaju sto jesti poslije posjete kod vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije