Naslovnica Lifestyle Gourmet

Pogledajte pripremu finalnih recepata projekta “Recepti iz mog zavičaja”

Poznati hrvatski chef sa svojim je pomoćnikom Matkom pripremao svih pet recepata finalista
19. siječnja 2018. u 09:05 4257 prikaza
Recepti iz mog zavičaja
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/68

Projekt Dr. Oetkera u suradnji s Večernjim listom "Recepti iz mog zavičaja" u finalu je snimateljsku ekipu doveo u kulinarski studio Branka Ognjenovića "Majstor kuhar".

Poznati hrvatski chef sa svojim je pomoćnikom Matkom pripremao svih pet recepata finalista:

Slatka cvetlinska gibanica s kremom od buće i jabuke (recept objavila Snježana Drusany ) – regija SREDIŠNJA HRVATSKA

Makarski rafioli (recept objavila Lena Bušelić ) – regija DALMACIJA

Djedovi brkovi (recept objavila Anica Banović) – SLAVONIJA I BARANJA

Povitica (recept objavila Valentina Milohanić)– regija ISTRA I PRIMORJE

Salenjaci (recept objavila Sandra Gašpić) – regija LIKA I GORSKI KOTAR

Večernjakov snimatelj je strpljivo i profesionalno kamerom bilježio sve faze pripreme finih tradicionalnih hrvatskih slastica.

U studiju je vladala odlična atmosfera, a dobro poznati mirisi bakinih kolača opijali su zrak i cijelu ekipu vratili u sretno doba djetinjstva.

Recepti iz mog zavičaja
1 / 61
Recepti iz mog zavičaja

 

Recepti iz mog zavičaja Tradicionalni kolači Potraga za najboljim receptom hrvatskog zavičaja je završena, a pobjednik je...

Elipso