Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašto ne biste?

Pecivo s pršutom za doručak kao uvod u radni dan

pršut
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
16.01.2014.
u 18:00

Croassint pecivo s pršutom, voćni sok i kava po izboru skupa stoje 25 kuna

Vinski i brunch bar “La Bodega” u Bogovićevoj 5 misli i na ranoranioce.

Svoju su bogatu ponudu zakuski, vina i drugih napitaka obogatili zanimljivom kombinacijom za doručak. Croassint pecivo s pršutom, voćni sok i kava po izboru skupa stoje 25 kuna, a ova kombinacija u jutarnjim će satima dati pregršt energije za ugodan nastavak dana.

U La Bodegi gosti mogu kušati i razne vrste sireva od provjerenih domaćih proizvođača, ali i doznati brojne zanimljivosti o vinima u ponudi bara.

>>Braća Pivac i Voštane zemljopisno zaštitili Dalmatinski pršut

>>Slovenci žele zabraniti i istarski pršut!

Komentara 2

Avatar Aristarh
Aristarh
22:59 16.01.2014.

Bravo. Pravi zdravi doručak, nakon kojega se brzo ne ogladni. Jedino bi trebalo da su po težini pecivo i pršut bar približno izjednačeni.

HR
hrxxx111
21:50 18.01.2014.

sendvic sa parizerom 5-7 kn kava iz aparata 3 kn a ovo kad mi caca bude sanader

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije