Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U slast

Ovakvo spremljenu ribu će svatko rado kušati

riba
Foto: Thinkstock
23.03.2014.
u 16:46

Ako tražite jednostavan, ‘elegantan’ i zdrav recept, ovaj je recept idealan za vas.

Sastojci: 6 filea (bez kostiju) morske ribe, 2 dl bijelog vina, 2 žličice maslinovog ulja, 3 veća krumpira, žličica suhog ružmarina, malo bijelog bibera, soli, malo isijeckanog peršinovog lista, limun, 2 dl bijelog vina

Priprema: Skuhati krumpir u slanoj vodi. U zdjelici pomiješati vino, začine, maslinovo ulje i peršinov list i u tu smjesu staviti filee da stoje dok ne upiju aromu. Zagrijati pećnicu na 250 stupnjeva celzijusa. Uviti filee u foliju i pecite u pećnici 45 minuta do sat vremena. Pred kraj pečenja skinite foliju da se filei zapeku. Servirajte filee uz oguljeni krumpir i kriške limuna. Količina je dovoljna za četiri osobe.

>>Biste li pojeli jednu od najotrovnijih riba na svijetu? Košta 'tek' malo više od 1000 kuna

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije