Naslovnica Lifestyle Gourmet

Ovim se trikom koriste u McDonald'su kada vam poslužuju krumpiriće

Ove informacije počele su se otkrivati kada je korisnik Reddita s nadimkom ActualRobot1,postavio pitanje: Što su zahtijevali na vašem radnom mjestu da sakrijete od svojih klijenata?
13. rujna 2017. u 12:28 39 komentara 73472 prikaza
krumpirići
Foto: Thinkstock

Nekoliko bivših zaposlenika jednog od najpoznatijih lanaca brze hrane u svijetu, McDonald`sa, otkrili su na društvenoj mreži Reddit što se radi s, mnogima omiljenim, prženim krumpirićima iz tog lanca.

aluminijska folija kućne čarolije Jeste li znali da aluminijsku foliju možete koristiti i za ovo? Spasit će vas...

Tvrde kako su dobili upute na koji način puniti kartončiće u kojima poslužuju pržene krumpiriće kako ih ne bilo previše, odnosno, kako bi uštedjeli na svakoj porciji.

Ove informacije počele su se otkrivati kada je korisnik Reddita s nadimkom ActualRobot1,postavio pitanje: Što su zahtijevali na vašem radnom mjestu da sakrijete od svojih klijenata?

Nekoliko bivših zaposlenika spomenutog lanca brze hrane potvrdilo je da su ih učili posebnoj tehnici punjenja ambalaže za posluživanje vrućih, prženih krumpirića kako bi izgledalo kao da je porcija puna, ali je krumpirića manje. 

Jedan od njih otkrio je kako kupci baš ne primjećuju tu razliku, samo jedan se vratio i prigovorio nakon što je krumpiriće istresao na pladanj, a zatim ih opet stavio u isti karton i vidio da je popunjen samo do pola.

"Morao sam mu dati još krumpirića nakon toga. Bio sam impresioniran njegovim postupkom, ali i osramoćen u isto vrijeme", priznao je. 

Češnjak jednostavno Kako se jednostavno riješiti zadaha od češnjaka? Evo što biste trebali nakon jela... prženi krumpirići Hrvatima omiljeno jelo Obožavate pržene krumpiriće? Ovo trebate znati... Škampi dobro je znati Nemojte se mučiti, ovako ćete najlakše očistiti škampe

 

 

Top 3 festivala koje obožavaju poslovnjaci: Gdje se zabavlja Generacija X?

A1 izdvaja za Vas

  • poluprovokator:

    Čuo sam da Večernji ima isto trik tj da imaju 100 novinara. Kada ih istreseš pred zgradu i vratiš nazad samo kvalitetne i stručne novinare vidiš da ih je u stvari ostalo samo 7. Copy/Paste "autor" ovog članka je ostao ... prikaži još! naravno pred zgradom.

  • dhus:

    A u cemu je trik

  • fake:

    I u čemu je tajna tog trika? OMG.