Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrili bivši zaposlenici

Ovim se trikom koriste u McDonald'su kada vam poslužuju krumpiriće

krumpirići
Thinkstock
13.09.2017.
u 12:28

Ove informacije počele su se otkrivati kada je korisnik Reddita s nadimkom ActualRobot1,postavio pitanje: Što su zahtijevali na vašem radnom mjestu da sakrijete od svojih klijenata?

Nekoliko bivših zaposlenika jednog od najpoznatijih lanaca brze hrane u svijetu, McDonald`sa, otkrili su na društvenoj mreži Reddit što se radi s, mnogima omiljenim, prženim krumpirićima iz tog lanca.

Tvrde kako su dobili upute na koji način puniti kartončiće u kojima poslužuju pržene krumpiriće kako ih ne bilo previše, odnosno, kako bi uštedjeli na svakoj porciji.

Ove informacije počele su se otkrivati kada je korisnik Reddita s nadimkom ActualRobot1,postavio pitanje: Što su zahtijevali na vašem radnom mjestu da sakrijete od svojih klijenata?

Nekoliko bivših zaposlenika spomenutog lanca brze hrane potvrdilo je da su ih učili posebnoj tehnici punjenja ambalaže za posluživanje vrućih, prženih krumpirića kako bi izgledalo kao da je porcija puna, ali je krumpirića manje. 

Jedan od njih otkrio je kako kupci baš ne primjećuju tu razliku, samo jedan se vratio i prigovorio nakon što je krumpiriće istresao na pladanj, a zatim ih opet stavio u isti karton i vidio da je popunjen samo do pola.

"Morao sam mu dati još krumpirića nakon toga. Bio sam impresioniran njegovim postupkom, ali i osramoćen u isto vrijeme", priznao je. 

 

 

Komentara 39

PO
poluprovokator
15:29 13.09.2017.

Čuo sam da Večernji ima isto trik tj da imaju 100 novinara. Kada ih istreseš pred zgradu i vratiš nazad samo kvalitetne i stručne novinare vidiš da ih je u stvari ostalo samo 7. Copy/Paste "autor" ovog članka je ostao naravno pred zgradom.

FA
fake
14:52 13.09.2017.

I u čemu je tajna tog trika? OMG.

DH
dhus
13:11 13.09.2017.

A u cemu je trik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije