Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naručujete li i vi?

Omiljena dostava u Dalmaciji: Wolt je napokon stigao i u Split!

23.09.2019.
u 10:35

Radosna vijest došla je za sve one koji su čekali da iz svog naslonjača mogu naručiti finu i kvalitetno spremljenu hranu.

Nakon što je osvojio Zagreb i Rijeku, recolucionarna usluga naručivanja i dostave hrane stigla je u srce Dalmacije. Split je dobio Wolt što će obogatiti ponudu dostave hrane na ovo morskom području. Sigurno se pitate iz kojih restorana možete naručivati. 

Wolt dostavlja iz Oje oil bar, Burger Kinga, KFC-a i Sexy cow-a, a vi se samo trebate odlučite što želite. Preuzmite Wolt aplikaciju i otkrijte neke od najboljih kuhinja u ovom kraju. Aplikacija je jednostavna za otvaranje, samo trebate odabrati što vam je najdraže

Ukoliko niste iz Splita, a znate nekoga tko je, javite im i poručite da je u grad stigao Wolt te da osim odlične ponude restorana, nude i besplatnu dostavu na određeno vrijeme. U nastavku prilažemo kartu na kojoj možete vidjeti zonu dostave

Wolt moto je ''sit i zadovoljan korisnik'' zato skinite aplikaciju i dobro se najedite. Dobar tek!

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marcha
13:24 23.09.2019.

Ekipa pozz, za sve vas koji volite naručivati klopu, ako već niste isprobali uslugu Wolt, skinite istoimenu aplikaciju i pri registraciji upišite WOLTCROATIA pod promo kod i uživajte u popustu od 30 kn pri sljedećoj narudžbi. ;)

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:52 23.09.2019.

Jel ikoga briga što 90% tih "dostavnih" bicikala voze i po noći a uopće nemaju svjetlo ni naprijed ni nazad, dok crveno svjetlo na semaforu je njima "samo prijedlog"...Jel radi netko u policiji RH?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije