Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novom kampanjom Karlovačko podsjeća na važnost prijateljskih odnosa i na jedinu stvar koju se prijatelje baš nikad ne pita

Karlovačko pivo
Foto: Promo
1/3
13.11.2020.
u 15:13

Posljednjih mjeseci pandemija koronavirusa nije ostavila traga samo na gospodarstvo na globalnoj razini već nas je posjetila i na dragocjenost ljudskih odnosa. Oni su, uslijed svih izazova s kojima se suočavamo, postali važan izvor potpore i veselja.

Karlovačko pivo, brend kompanije HEINEKEN Hrvatska, svojom novom oglašivačkom kampanjom slavi prijateljstvo kao jednu od najvažnijih stvari u životu. Ova pozitivna priča nastavak je već poznate kampanje „Među svojima“. U iznimno izazovno vrijeme u kojem živimo, međusobna je podrška najvažnija i, uz obiteljske, prijateljske odnose trebamo posebno njegovati.

Kroz komunikaciju dvojice prijatelja u tipičnim, svakodnevnim situacijama s kojima se svatko može poistovjetiti, provlači se osnovna ideja kampanje – prijatelja možeš pitati zaista sve, osim jedne stvari koja se podrazumijeva, a to je koje pivo pije.

Kreativni koncept potpisuje agencija Bruketa&Žinić&Grey, a za kompletnu produkciju i snimanje, na kojem su se poštivale sve epidemiološke mjere, bila je zadužena produkcijska kuća Bunker. Zanimljivo je da je redateljska uloga u ovom spotu, čija se priča temelji na muškom prijateljstvu, povjerena ženi - mladoj hrvatskoj redateljici Sonji Tarokić, koja slovi kao jedna od najvećih nada hrvatske redateljske scene. Desna ruka redateljice na setu bio je Danijel Križanović, kojem je ovo prvi angažman u hrvatskoj produkciji, nakon sedam godina rada na mjestu prvog asistenta redatelja globalnog megahita „Game of Thrones“, kao i na mnogim drugim svjetski poznatim projektima.

Foto: Arena Hospitality Group

Prijatelje koji prolaze kroz razne životne situacije, zanimljive i zabavne, a ponekad i ozbiljne, utjelovili su Šime Šitum i Lucian Mirdita, prijatelji i u stvarnom životu. Njihova međusobna dinamika samo je snimanje učinila izuzetno zabavnim te je vidljiva u televizijskom spotu, kojem je dodala posebnu energiju. Obojica glavnih glumaca su izrazito svestrana – Šime je naime, i sam diplomirani redatelj specijaliziran za režiranje glazbenih spotova, a osim režijom i glumom bavi se i pisanjem scenarija. Lucijan Mirdita također je redatelj, a osim pred kamerama izvrsno se snalazi i za mikrofonom Radio Studenta te svira u jednom poznatom glazbenom, uličnom ansamblu i kolektivu bendova.

Foto: Arena Hospitality Group

„Uspješna kampanja „Među svojima“ brenda Karlovačko, koja se bavi s bliskim odnosima u našim životima, nakon priče o obitelji posvećuje se prijateljstvu. Ništa ne može nadomjestiti vrijeme koje provodimo s našim najbližima, s kojima uistinu možemo biti ono što jesmo, uživajući u svom omiljenom pivu. Agencije s kojima surađujemo još su jednom potvrdile svoju kreativnost, te smo uživali u stvaranju ove kampanje i snimanju televizijskog spota. Veselimo se svim dodatnim aktivnostima koje pripremamo“, izjavio je Filip Rabuzin, direktor marketinga u HEINEKEN Hrvatska.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije