Naslovnica Lifestyle Gourmet

Niko Bulić u veljači prvi put vodi HTZ na Sajam turizma u Beogradu

Hrvatski turizam predstavit će se do kraja ove godine na sedamdesetak turističkih sajmova diljem svijeta. Serija je otvorena s dvadesetak nastupa u ovom mjesecu.
13. siječnja 2010. u 09:57 1 komentara 2 prikaza
turizam
Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Ovoga tjedna Hrvatska turistička zajednica otvara seriju nastupa na 76 sajmova diljem svijeta. Upravo traje specijalizirani nautički sajam u Londonu, a slijede nastupi u Utrechtu, Lisabonu, Beču, Oslu, Manchesteru, Stuttgartu, Madridu, Bratislavi... U siječnju će se domaći turizam predstaviti u ukupno 21 europskom gradu, a u veljači, među ostalim, prvi put i na beogradskom sajmu turizma. Krajem veljače Hrvatska će biti i zemlja partner na specijaliziranom kamping-sajmu u Essenu.

Izgled i koncept sajamskih štandova, kako javljaju iz ureda direktora Hrvatske turističke zajednice Nike Bulića, u većoj mjeri zadržava se od lani. I dalje će se isticati hrvatski logo, a ostaje i slogan “Mediteran kakav je nekad bio”, koji će se, kao i internetska stranica, prilagođavati po tržištima.

Poticaj učenicima
Ljudi će uvijek razbijati automobile, a onih koji ih znaju popraviti je sve manje

A1 izdvaja za Vas

  • Lujo123:

    »povijesnih prava slovenskih ribara u hrvatskim teritorijalnim vodama\" - o ovome govori u najavi susreta pahor - kosorova - Glasnogovornik slovenskog ministarstva vanjskih poslova Milan Balažic. Kaj vi iz VL o tome niš neznate?! Popapala vam maca jezika - ha?!