Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počela sezona sajamskih nastupa hrvatskog turizma

Niko Bulić u veljači prvi put vodi HTZ na Sajam turizma u Beogradu

turizam
Goran Jakuš/Pixsell
13.01.2010.
u 09:57

Hrvatski turizam predstavit će se do kraja ove godine na sedamdesetak turističkih sajmova diljem svijeta. Serija je otvorena s dvadesetak nastupa u ovom mjesecu.

Ovoga tjedna Hrvatska turistička zajednica otvara seriju nastupa na 76 sajmova diljem svijeta. Upravo traje specijalizirani nautički sajam u Londonu, a slijede nastupi u Utrechtu, Lisabonu, Beču, Oslu, Manchesteru, Stuttgartu, Madridu, Bratislavi... U siječnju će se domaći turizam predstaviti u ukupno 21 europskom gradu, a u veljači, među ostalim, prvi put i na beogradskom sajmu turizma. Krajem veljače Hrvatska će biti i zemlja partner na specijaliziranom kamping-sajmu u Essenu.

Izgled i koncept sajamskih štandova, kako javljaju iz ureda direktora Hrvatske turističke zajednice Nike Bulića, u većoj mjeri zadržava se od lani. I dalje će se isticati hrvatski logo, a ostaje i slogan “Mediteran kakav je nekad bio”, koji će se, kao i internetska stranica, prilagođavati po tržištima.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
Lujo123
10:20 13.01.2010.

»povijesnih prava slovenskih ribara u hrvatskim teritorijalnim vodama\" - o ovome govori u najavi susreta pahor - kosorova - Glasnogovornik slovenskog ministarstva vanjskih poslova Milan Balažic. Kaj vi iz VL o tome niš neznate?! Popapala vam maca jezika - ha?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije