Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitao za savjet

'Ne mogu poljubiti suprugu u usta nakon što je imala oralni seks s mojim prijateljem'

Shutterstock
03.04.2020.
u 22:52

Jedan muškarac potražio je savjet od psihoterapeutkinje Deidre jer više ne može poljubiti ženu u usta, nakon što je s njegovim prijateljem imala oralni seks.

“U braku smo već godinu dana i imamo kćerkicu od osam mjeseci. Ja imam 23 godine, ona ima 21. Znao sam da se više ne fokusira na nas i da nešto nije u redu pa sam provjerio njen  mobitel nakon što ga je ona zaboravila doma. Na mobitelu su bile poruke drugim muškarcima u kojima je govorila da ih voli i da želi da je s njima u krevetu. Vidio sam još nešto od čega mi nije bilo dobro, fotografije na kojima je gola i radi seksualne stvari koje je poslala trima različitim muškarcima”, napisao je ovaj muškarac Deidri. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Sljedeći dan vidio je da ju zove njegov prijatelj. Nije vjerovao da je to samo nevin poziv pa ju je odlučio pitati o tome. Inzistirao je da mu kaže istinu i ona je napokon otkrila da se srela s njim u gradu te da su tada imali oralni seks. Najgore od svega je što je s njom tada bila njihova kćer, koja je spavala pa nije ništa vidjela. Odlučio je pokušati popraviti njihovu vezu, ali samo zbog kćeri. Sada ona očajno želi seks s njime kako bi popravila odnose, ali on nju ne može ni poljubiti u usta pa pita Deidre za pomoć.

Deidre mu je odgovorila: “Ovo je bila velika izdaja i treba će puno vremena i napornog rada kako bi se stvari vratile u normalu. Očito je da ona traži pažnju, kada ste zadnji put bili intimni? Recite joj da želite popraviti vaš odnos, ali ona mora vama reći što joj nedostaje i što joj ne odgovara u vašoj vezi. Tako ćete vidjeti što se može popraviti u vašoj vezi.”

Kumice s Trešnjevačkog placa podijelile su svoje savjete za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar ZLO
ZLO
17:16 04.04.2020.

Haha ... ajmo se ja i ti naći na kavi, pa mi objasni što ti to osobno imaš protiv mene

TO
torente
12:40 04.04.2020.

Bjezi covjece od toga, koji ti je ku....????

BO
bolnaistina
08:03 07.04.2020.

A koja nije bar jednog više imala, kao ni ti konu macu polizao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije