Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mljaac!

Napravite najhrskaviji pečeni krumpir u samo nekoliko koraka: Dodajte jedan važan sastojak

shutterstock
07.02.2021.
u 07:00

Savršeno su hrskavi izvana, a mekani iznutra

Mnogima je teško postići pečene krumpire koji su mekani iznutra, a hrskavi izvana. No, jedan muškarac podijelio je svoj trik kako uvijek to napraviti u samo par koraka, prenosi The Sun.

@jimlad83

This weeks spuds!!! Let’s go!! ##foryoupage ##jimlad ##youlittledancer ##roastitup ##roastday ##sunday ##potatok ##dadkitchen

♬ Head & Heart (feat. MNEK) - Joel Corry

U videu podijeljenom na TikTok-u objasnio je kako prvo treba staviti ulje na posudu za pečenje te ga zagrijati u pećnici na 15 minuta. U međuvremenu, krumpir treba kuhati u slanoj vodi, sve dok lagano ne omekša, ali svejedno ostane kompaktan. 

Krumpir zatim procijedite i stavite u posudu te ga pospite glatkim brašnom. Posudu dobro protresite, dok svaki krumpir ne bude umotan u brašno. Izvadite posudu za pečenje iz pećnice i pažljivo dodajte svoj krumpir u ulje. Ostavite par sekundi da odstoji, a zatim začinite paprom, soli, ružmarinom i ostalim začinima. 

@jimlad83

Just love them!!! ##foryoupage ##roastitup ##roastday ##youlittledancer ##potatok ##potato ##dadkitchen ##sunday ##spud

♬ original sound - Jimlad83

Nakon toga dodate njegov trik - nekoliko žličica margarina u posudu za pečenje. Stavite peći u pećnicu na 180 stupnjeva Celzijusa te pecite 40 minuta, a zatim okrenite krumpir i pecite još 30 minuta.

Recept slavne glumice srušio internet: Svi su poželjeli pripremiti krumpir na ovaj način:

1/6
Ključne riječi

Komentara 2

GO
goriodgorijeg
10:44 07.02.2021.

Ispeci ga bez kuhanja, da je vani hrskav a unutri mekan.

MO
montello
17:55 07.02.2021.

krumpire obozavam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije