Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je inače zabranjeno

Nitko joj ne želi 'popraviti' rezultat: Već je ugradila duple silikone u grudi, sada želi još!

E!Entratainment
11.12.2019.
u 12:55

Žena hitno traži pomoć i popravak uništenog jer ima čak četiri silikona u grudima, a kirurzi postupak proglašavaju zabranjenim.

U popularnoj emisiji "Botched" televizijske kuće E! Entertainment gdje dolaze ljudi s unakaženim dijelovima tijela zbog loše estetske kirurgije ovog puta pojavila se Brittany koja ima duple implantate u svakoj dojci - jedan ispod, drugi iznad mišića. Zabrinuta je što će misliti liječnici Paul Nassif i Terry Dubrow, piše nypost.com.

"Jako sam nervozna jer moram reći dr. Nassifu i dr. Dubrowu da imam sveukupno 4 implantata. Osjećam se kao kad sam bila mlađa i trebala mami reći nešto loše što sam napravila."

Foto: E!Entratainment

Prve silikone ugradila je ispod mišića, ali zahvat nije dobro odrađen. Odmah nakon toga implantati su se počeli nazirati van grudi, a kirurg joj je rekao da nije vrijedno to popravljati. Brittany ipak želi popraviti loše odrađen posao, ali ono što posebno iznenađuje je činjenica da želi veće grudi.

"Ako moram popraviti, želim odmah i malo povećati", rekla je Brittany, a dr. Dubrow se nadovezao "To sam i mislio".

Brittany trenutno ima 1300 mililitara silikona, a dr.Dubrow kaže da je maksimalna količina 800 ml - sve više od toga stvara preveliki pritisak na plućnu maramicu i povećava rizik od pucanja kože. 

Kada im je priznala kako ima po dva silikona u svakoj dojci, najpopularniji estetski kirurzi Amerike odbili su učiniti zahvat jer su rekli da je preopasno i zabranjeno.

Komentara 2

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:13 11.12.2019.

Sretan je onaj koji nađe normalnu ženu u današnjem svijetu

PR
PrimoracRi
22:04 11.12.2019.

Naj bolje da ti stave kalamadariju sa ventilun ,pumpaš i ispumpavš po potrebi. Ako se zbuši vavik postoji tip top fleka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije