Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tiffany

Najmlađa kći Donalda Trumpa prošetala modnom pistom na newyorškom Fashion Weeku

Tiffany Trump
Foto: Instagram
1/3
19.02.2016.
u 08:45

Tiffany ovo nisu prva pojavljivanja u modnom svijetu. Na reflektore je navikla još u mlađim danima kada se bavila manekenstvom, a snimala je i za Vogue, zahvaljujući svojoj sestri Ivanki.

Njezin je tata predsjednički kandidat, njezina majka je glumica. Polusestra je modna dizajnerica i bivši model.

Najmlađa Trumpova kći Tiffany pridružuje se svojoj polusestri Ivanki Trump u modnom svijetu te je prošetala modnom pistom na Fashion weeku u New Yorku u modnim komadima dizajnera Andrewa Warrena.

Ovaj je potez čuvala u tajnosti sve do izlaska na pistu, a iz kojih razloga, nije poznato.

Tiffany ovo nisu prva pojavljivanja u modnom svijetu. Pod svjetlom reflektora šetala je još kao djevojčica, a snimala je i za Vogue, zahvaljujući svojoj sestri Ivanki.

Iz medijske pozornosti izašla je nakon što je počela studirati sociologiju na prestižnom Sveučilištu Pennsylvania.

Prema pisanju Independenta, ovo nije bio povratak u modne vode, nego usluga prijatelju, a iduće godine upisat će studij prava jer joj "znanje nitko nikada ne može oduzeti".

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto:Instagram

>>Ona je seksi i manje poznata kćerka Donalda Trumpa!

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franeeee
16:18 19.02.2016.

lijepa je na tatu aaaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije