Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mmm...

Muškarac otkrio genijalnu metodu za jedenje palačinki - ovo morate probati!

TikTok
20.01.2021.
u 09:23

Počastite se palačinkama i isprobajte ovu metodu jedenja kojom se, kako on tvrdi, dobije maksimum okusa.

Christine, korisnica TikTok-a, mreže na kojoj se svakodnevno može pronaći bezbroj trikova vezano za hranu i kuhanje, podijelila je video i otkrila kako njezin prijatelj jede palačinke. Njegova metoda joj je u početku bila nejasna, ali kada ju je isprobala tvrdi da se nikada više nećete vratiti starom načinu jedenja. 

Nekoliko palačinki složite jednu na drugu, a zatim počnite rezati kao tortu - na kriške. Nakon toga preko stavite preljev koji dospije jednako do svake palačinke - od sredine do ruba. On koristi javorov sirup, ali možete na isti način koristiti čokoladni namaz, marmeladu, med... Izbor je na vama.

Pogledajte video:

@christineyuns

Does anyone else do this?! #foryoupage#foryou#fyp#fy#foodie#foodhack#breakfast#pancakes#food

♬ original sound - christineyuns

Dok su jedni oduševljeni ovom metodom kojom se dobije maksimum okusa, drugi misle da je to gubitak vremena, prenosi Mirror. 

"Stvarno ne znam tko ima vremena i strpljenja za ovo, pa daj samo pojedi palačinke!", napisao je jedan korisnik koji je dobio dosta podrške. Ipak, drugi se slažu s Christine da se, nakon što su ovo probali, neće vratiti mazanju svake palačinke pojedinačno.

Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad:

1/6
Ključne riječi

Komentara 2

TI
Tihana99
15:54 24.01.2021.

Ovo uopće i nisu Palačinke tako da...

Avatar Cukor
Cukor
19:17 24.01.2021.

Nema do Međimurskih palačinki sa sirom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije