Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
online upoznavanje

Muškarac na Tinderu dobio poruku od djevojke s kojom se dopisivao: Upravo sam u rađaonici

Surfanje
Foto: Shutterstock
08.01.2019.
u 11:58

Brad Galloway nedavno je započeo komunikaciju s jednom djevojkom na Tinderu i upitao je što planira raditi večeras.

Može li nas išta više iznenaditi na Tinderu? Svakakve neobične priče koje se događaju na toj platformi za upoznavanje, završe na Twitteru kao pravi hitovi.

Jedna od takvih priča je i od jednog muškarca koji je podijelio svoje iskustvo koje ga je nemalo iznenadilo.

Brad Galloway nedavno je započeo komunikaciju s jednom djevojkom na Tinderu i upitao je što planira raditi večeras. Odgovorila mu je da je u bolnici i čeka porod, no radije bi bila negdje u noćnom izlasku, piše Daily Mail. 

 

 

Iznenađen odgovorom, muškarac je na svom Twitter profilu podijelio s ostalima ovo neobično iskustvo, a ubrzo je uslijedilo i mnoštvo komentara. Neki su bili iznenađeni da je djevojka pokušavala dogovoriti spoj s muškarcem iako ju je dijelilo neko kratko vrijeme da na svijet donese dijete.

Post koji je objavio Brad Galloway podijeljen je više od 20 tisuća puta i "zaradio je" više od 127 tisuća lajkova, no nećete ga više naći na toj društvenoj mreži jer ga je Brad nakon toga - izbrisao. Ostali su komentari ostalih koji ne kriju ovu, u najmanju ruku, neobičnu priču. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada vidi oca bez brade

Komentara 2

BU
budan77
13:50 08.01.2019.

Reklama...tko do sada nije znao za Tinder, od sada sigurno zna! Zalosno zapravo da je potreban ijedan servis za upoznavanje ljudi, na kraju koristit ce ga zauzete jedinke u vezama (braku) za ljubavne izlete! Svakako ce i Tinder pripomoci u uvecanju statistike razvoda i prekida...

AU
austrougarskigeneral
17:00 08.01.2019.

eto šta su ženske tctc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije