Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Osvojio je djevojku s Tindera pojasnivši zbog čega je odličan 'materijal' za muža

Svojom kreativnošću i odvažnošću, Mitchell je sebi osigurao barem priliku za prvi spoj, a Jessica je otkrila kako joj se čini da je riječ o zaista dragom dečku sa smislom za humor i ne smatra njegov potez - očajničkim.
07. rujna 2018. u 07:03 3 komentara 3172 prikaza
Online upoznavanje
Foto: Getty Images

U moru razočaravajućih priča s Tindera, jedan se muškarac odlično snašao i osigurao si možda nešto više od prvog spoja. Jessica-May Giles (22) ostala je ugodno iznenađena nakon što ju je jedan muškarac odlučio osvojiti na sasvim poseban način i dokazati joj da bi on zaista mogao biti pravi muž za nju. 

Par, ljubavpar podijelite zalogaje Sitnice koje život znače: Evo kako ćete učvrstiti i očuvati vaš brak

Nakon što ju je upitao kako i gdje se može prijaviti za njenog muža, Jessica mu je odgovorila da joj može poslati `molbu` na mail i ostala je iznenađena kada ju je sutradan i ugledala u svom inboxu. 

Mitchell je svoj zadatak shvatio ozbiljno i napisao molbu za poziciju budućeg muža kao da se javlja na oglas za posao. Adresirao ga je s imenom "Mitchell, materijal za budućeg muža", a za adresu je naveo 69 Future love den. Baš kao da se prijavljuje za slobodno radno mjesto, Mitchell je zadržao dozu poslovne komunikacije i naveo svoje vještine koje ga kvalificiraju za budućeg muža, a između ostalog,, naveo je da je velika maza i da odlično kuha čaj za mirne noći pred TV - om uz dobar film. 

HB prsten koji emitira otkucaje srca vašeg partnera ili partnerice Kakva ideja Ma kakva gravura s imenima... S ovim prstenom možete osjetiti otkucaje srca osobe koju volite

Naveo je i da nema iskustva u tome kako je biti muž, ali vjeruje da će mu sposobnosti koje ima u tome svakako pomoći da bude zaista dobar budući suprug. Molbu je završio s riječima kako se nada da će proći kvalifikacije te da će mu biti omogućen i telefonski intervju. 

zavođenje, muškarac znaju kako Neobičan trik koji koriste muškarci da bi (uspješno) privukli žene

Svojom kreativnošću i odvažnošću, Mitchell je sebi osigurao barem priliku za prvi spoj, a Jessica je za Daily Mail otkrila kako joj se čini da je riječ o zaista dragom dečku sa smislom za humor i ne smatra njegov potez - očajničkim. 

Pogledajte i video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

usporedila
Ella Dvornik objavila koliko zarađuju YouTuberi u Hrvatskoj: 'Pa kažu da nađeš pravi posao'
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Jesu li uplate u obvezni mirovinski fond moja imovina?
 • acer7:

  napravio to u hrvatskoj gdje je omjer 100 slobodnih muškaraca : 45 slobodnih žena. svaka tad dobija 100 ponuda dnevno jer svi od ovih 100 pišu svakoj.

 • trabant7:

  Koga za ovo briga.

 • Avatar Agramer77
  Agramer77:

  vrh novinarstva!