Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID

Marija Borić je dobro bez obzira na kraj ljubavi sa slovenskim hokejašem

'marijaboric_nnn_sce_210909'
'Photoshop'
21.09.2009.
u 13:30

Marijini prijatelji nagađaju da je njezinoj ljubavnoj vezi presudila razdvojenost, jer se Uroš iz Zagreba vratio igrati u rodnu Sloveniju, pa je udaljenost učinila svoje

Zagrebačka glumica Marija Borić (28) poslovno proživljava renesansu i privlači pozornost glumeći Zrinku Lotar u telenoveli "Najbolje godine". No na ljubavnom planu joj ne cvjetaju ruže jer je, navodno, prekinula višemjesečnu vezu sa slovenskim hokejašem Urošem Peruzzijem (29).

– Osjećam se dobro i nemam potrebe komentirati svoju vezu – kratko je odbrusila Marija na spomen Uroševa imena.

Razlog prekida se ne zna, no sudeći po tome što je Marija još nedavno radosno pričala o svojem Urošu, očito se krah dogodio nedavno, pa je glumici još uvijek bolno govoriti o njemu. I ovo ljeto Marija i Uroš proveli su odvojeno, i to, kako je sama rekla, jer se nisu mogli uskladiti. Stoga bi izjave Marijinih prijatelja da su vezu prekinuli zbog razdvojenosti, slijedom te tvrdnje, mogle biti točne.

Marija i njezin hokejaš upoznali su se prošle zime u kafiću u Gavelli dok je on boravio u Zagrebu i igrao za hokejski klub Medveščak.

Peruzzi se vratio u Sloveniju, u Maribor, a kilometri su odnijeli i ljubav.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije