Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boca s porukom

Malo je stidljiva, ali kad natočim chardonnay, radi stvari od kojih se i meni rumene obrazi

Iskrena vina Matković
Foto: Iskrena vina Matković
1/2
06.02.2014.
u 13:07

Agencija Señor osmislila je zanimljive natpise za ambalažu, a vina će se uskoro moći naručivati po cijenama do 45 kuna

“Moja cura je malo stidljiva, ali kad natočim chardonnay, radi stvari od kojih se i meni rumene obrazi”, “Popili smo cabernet franc do kraja. Zagrlio sam starog, vrijeme je da mu konačno oprostim; bio je najbolji što je mogao”...

Poruke su osmislili u agenciji Señor i stavili na boce vina obitelji kojoj je hobi prerastao u ozbiljnu proizvodnju. Malotko se nije zamislio nad simpatičnim, ali i nekim ozbiljnim porukama koja su ispisana na vinima.

“Iskrena vina Matković”

Željeli su, kažu u kreativnoj agenciji, tako predstaviti vrijednu obitelj iz Orahovice, a zanimljivom idejom kreativnog direktora Vanje Blumenšajna, boce su umotali u papir s fotografijama iz vinograda i podruma Matković.

Foto: Iskrena vina Matković

– Jednom odmotane, baš kao i jezik nakon čaše vina, otkrivaju male nikad izgovorene istine koje su, kao i iskrena vina, najljepše navrh jezika – kažu u agenciji Señor te dodaju da je chef Dragan Dragojlović Gaga kreirao jelo za svako od iskrenih vina, kako bi upotpunio marketinški koncept.

Boce će se od idućeg mjeseca moći kušati u nizu zagrebačkih restorana te kupiti online na www.iskrenavinamatkovic.com po cijenama od 35 kuna do 45 kuna uz besplatnu dostavu u Zagrebu za šest butelja i više. Više informacija dostupno je na kontakt mail info@iskrenavinamatkovic.com.

>>Valentinovo: Najljepša putovanja za zaljubljene parove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije