Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEERFEST SJEVER

Ljubitelji piva i burgera pohrlili u Čakovec na festivalski vikend

09.10.2017.
u 11:59

Nadamo se da će i iduće godine postojati ovakav interes za ponudom međimurskog kraja, a očekujemo i još više posjetitelja iz regije, izjavio je gradonačelnik Stjepan Kovač.

Vikend u Čakovcu prošao je u znaku dobrog piva, odličnih burgera i još bolje zabave. Beerfest Sjever ponovno je na Trgu Republike okupio brojne Čakovčane i turiste te ih oduševio okusima i glazbenim programom. Desetak craft pivovara iz Hrvatske i regije prezentiralo je svoje proizvode, a najatraktivniji događaj svakako je bila Olimpivijada gdje su natjecatelji odmjerili snage u ispijanju piva s dodatkom ljutih papričica.

Gustafi, Clone Age i DJ Poncije bili su zaslužni za trošenje kalorija nakon uživanja u festivalskim delicijama, a džentlmeni su se za party dotjerivali u pop-up barbershopu kod Brice. Beer&Burgerfest još je jedna u nizu vrlo uspješnih i omiljenih manifestacija u Čakovcu, a lijepo vrijeme dodatno je potaknulo dolazak turista na uživanje u čarima jeseni kontinentalnog kraja.

„Festival je prošao odlično, jako smo zadovoljni brojem posjetitelja, a još više njihovim komentarima da su uživali u gastro ponudi i koncertima. Ovim putem se zahvaljujem svima na dolasku, posebno onima koji su nam pripremali fine burgere i ponudili odlična piva. Čakovec kontinuirano radi na produženju turističke sezone i sada imamo festivale i događaje tijekom cijele godine, na što smo ponosni. Nadamo se da će i iduće godine postojati ovakav interes za ponudom međimurskog kraja, a očekujemo i još više posjetitelja iz regije, jer smo sigurni da će fotografije s Beerfesta preplaviti društvene mreže“ – izjavio je gradonačelnik Stjepan Kovač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije