Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUSTITE

Living Dom&vrt: magazin koji će uljepšati vaš životni prostor

Living Dom&vrt
Foto: VL
1/3
24.06.2015.
u 18:50

Novi Večernjakov magazin za umijeće življenja ne propustite kupiti 4. srpnja za samo pet kuna uz svaki Večernji list

U drugom izdanju Večernjakove super subote, koncepta koji sadržava subotnji Večernjak te luksuzni magazin na stotinu stranica, 4. srpnja u prodaji će se naći naše bogato dnevno izdanje te mjesečnik za umijeće življenja – Living Dom & vrt.

Riječ je o premium proizvodu naše medijske kuće čiji se četvrti broj upravo priprema. Na stotinu strana finog papira mogu se pronaći iscrpno obrađene teme, savjeti stručnjaka i inspiracije o uređenju interijera, ali i poboljšanju životnog stila općenito, vrtne teme obrađene urbanim pristupom te slasne gastronomske stranice.

– Living se kao mladi mjesečnik u svoja prva tri broja već udomaćio kod naših vjernih čitatelja i s ponosom ga predstavljamo u Super suboti Večernjeg lista. I naše četvrto izdanje bit će jednako raskošno i vjerujem da će čitatelji prepoznati priliku da ga kupe za samo pet kuna u paketu s najboljim dnevnim novinama – ističe glavna urednica Livinga Martina Strukić.

Novo izdanje našeg luksuznog magazina donosi pregršt atraktivnih tema, posebno zanimljivih u ovoj ljetnoj sezoni.

U novom broju donosimo pogled u dva iznimna domaća interijera, jedan zagrebački stan i vikendicu na Krku. Snimili smo inspirativni editorijal kako bismo nadahnuli sve one koji vole provoditi ljetne večeri na otvorenom. Donosimo i više od 300 ideja za uređenje doma te dosje o rasvjeti.

"Living je poseban jer je potpuno domaće produkcije"

– Također, u vrtnom dijelu učimo početnike kako posaditi ruže, a stručni suradnici otkrivaju kako spariti bilje na balkonu te kako alergičari mogu osmisliti svoj vrt. Na gastronomskim stranicama vodeći domaći chef otkriva tajne savršenog carpaccia, a donosimo i recepte za jednostavne i zdrave ljetne obroke – smoothieje – dodaje urednica Martina Strukić.

Kroz sve navedene teme cilj nam je inspirirati čitatelje da učine svoj dom i sve što on podrazumijeva boljim, funkcionalnijim, ljepšim i glamuroznijim.

– Želimo da čitatelji kroz naše stranice uđu u divan svijet uređenja interijera i to sa štivom koje će čitati danima. Living je poseban jer je potpuno domaće produkcije i naš ga mali tim radi s mnogo ljubavi – ističe urednica.

Za sadržaj Livinga odgovorne su novinarke Antonela Vukorepa, Mirela Kruhak, Iva Ćurić i Tanja Božić, naša vanjska suradnica dizajnerica interijera Ankica Juričević, stručnjak za vrt Mile Drača; fotografije su djelo Josipa Regovića, a za vrhunsku grafiku zaslužan je Predrag Vučinić.

– Stranice u kojima će naši čitatelji uživati djelo su najboljih stručnjaka u svome dijelu posla. Svakako, ako imaju bilo kakav upit, kritiku ili prijedlog za nas, neka nam se jave na e-mail adresu: domivrt@vecernji.net

>>Večernjakova super subota – kreću četiri nova luksuzna magazina!

Foto: VL

Komentara 3

DU
Deleted user
11:04 25.06.2015.

Living Dom&vrt je odlican naziv magazina - to niti google prevoditelj ne zna sto znaci.

UV
uvijekupravu
16:14 01.07.2015.

slazem se, jer sto google prevoditelj ne razumije to apsolutno nista ne vrijedi

ZE
zecco
22:01 01.07.2015.

koja je ovo mješavina "LIVNG Dom i Vrt" ---ima u Americi isti časopis i zove se "ŽIVLJENJE Home and Garden"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije