Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi novitet

Subote Hrvaticama više nikada neće biti iste!

Mia Kovačić
Foto: Josip Regović
1/5
24.06.2015.
u 11:39

Ne propustite već ove subote 27. lipnja bogato i raskošno Moje zdravlje sa savjetima za ljeto. U subotu 4. srpnja izlazi magazin namijenjen trendovima u uređenju doma Living dom i vrt. U subotu 11. srpnja stiže i nova bogata Diva na čak sto stranica. Najveće iznenađenje čitatelje čeka u subotu 18. srpnja. Tada, naime, izlazi novi gastromagazin Večernjeg lista, "slano&slatko" također na sto stranica.

Čovjek danas, a posebno žena, zdravljem plaća cijenu suvremenog načina življenja – stalno trči, a nikamo ne stiže. U svakodnevnom žrvnju obveza, koje joj je nametnulo društvo, ali i ona sama sebi da bi okolini pokazala da može sve počinje ''pucati po šavovima''.

Stres raste, imunitet pada, bolest kuca na vrata. Žene tako najčešće obolijevaju od bolesti srca! Paradoks je da joj upravo tehnologizirano društvo, koje ju je ''skrojilo'' prema nametnutom virtualnom obrascu superžene, sada nudi niz sadržaja, pomagala na radnom mjestu i u domu da (p)ostane zdrava i još ''savršenija''.

Brinite o sebi!

I opet počinje novi krug u kojem, bombardirana reklamnim proizvodima, uslugama i savjetima, nerijetko i sumnjivih lica o tome kako poboljšati zdravlje, nasjeda na sve te smišljene igre. Baca novac u vjetar, a učinak na zdravlje je slab.

Pravila koja nam u životu istinski čine dobro najčešće su vrlo jednostavna, a da bismo uživali u životu punim plućima (zdravo i neometano), prvo moramo ''stati na loptu'' i u 24-satnoj utrci s obvezama izdvojiti vrijeme za odmor, san, zdravo se hraniti, boraviti u prirodi, izbjegavati nedobronamjerne i zle ljude, činiti dobro i – biti iskren!

Što sve možete sami napraviti za svoje zdravlje, kako si možete pomoći, koje simptome bolesti nikako ne smijete zanemariti, pročitajte u potpuno novom i modernom magazinu Moje zdravlje koji izlazi na čak 100 stranica. Na dan izlaska prvog broja, u subotu 27. lipnja, uz Večernji list za samo pet kuna te samostalno u prodaji za 14 kuna. Ljeto je godišnje doba kada smo svi opušteniji, imamo više vremena za brigu o sebi, zato je pravo vrijeme i da poslušate naših 35 savjeta kako sačuvati zdravlje srca, glave, pluća, kostiju, želuca...

Osim novog izgleda, Moje zdravlje bogatije je i za mnogo više tema, zanimljivih intervjua iz područja zdravlja i novosti, kolumni stručnjaka te izloga najkvalitetnijih kozmetičkih proizvoda, zdrave hrane, sportske odjeće i dodataka – apsolutno sve što svakoj ženi treba!

Što čitati na plaži

U novom broju nikako ne propustite lifestyle intervju s Danielom Trbović koja otkriva kojih deset žena je utjecalo na nju, potpuno joj promijenilo i obilježilo život. S trenericom životnih vještina Tatjanom Divjak razgovarali smo o odmorima i opuštanju, a možete saznati i koji je najbolji tip ljetovanja baš za vas.

Ako vaš godišnji odmor ne može proći bez izležavanja na plaži ili u hladu s knjigom u ruci, donosimo popis onih najboljih koje ne smijete propustiti ovog ljeta, a koje preporučuje književnica Ivana Šojat.

Kada je ljepota u pitanju, razgovarali smo s našim poznatim estetskim liječnikom dr. Nikolom Milojevićem, koji otkriva što muči mlađe i one starije Hrvatice, koje zahvate najčešće biraju te kako se uspješno pomlađuje. Donosimo i vremeplov bikinija te kako odabir pravog kupaćeg kostima može utjecati na vaše zdravlje. Nemojte to nikako zanemariti, pogotovo kada se uzme u obzir da su uroinfekcije najnovijim istraživanje proglašene sezonskom bolešću koja se aktivira najčešće upravo ljeti. Još uvijek se stignete pripremiti za plažu, a kako do sjajnog izgleda u samo pola sata dnevno, otkriva trenerica Andrea Rukavina koja donosi brze, učinkovite i jednostavne vježbe za koje vam ne trebaju rekviziti, a možete ih izvoditi bilo gdje.

Pročitajte i koje dijete trebate zaobilaziti u širokom luku, ali i kako si ipak možete pomoći u zadnji čas odabirom pravih namirnica i sastojaka.

Čitatelje Mojeg zdravlja savjetuju najbolji liječnici, recepte otkrivaju sjajni kuhari i nutricionisti, a liječnici uskaču upomoć kod svake bolesti ili tegobe. Moje zdravlje je od ovog broja prava riznica sjajnih ideja, praktičnih savjeta i informacija koje će vam pomoći da uvijek (p)ostanete zdravi, lijepi, aktivni i uvijek nasmijani!

Foto: VL

Komentara 8

PG
poducavam-glupe
15:36 24.06.2015.

Tko će vam te gluposti čitati? Politika je zabavna jer se ljudi smiju tim klaunovima.

Avatar kliktor
kliktor
10:32 25.06.2015.

Odlican odabir lica za naslovnicu iako ja mislim da je izbor mogao biti i bolji... Tina npr.

Avatar zagrebcasualboys
zagrebcasualboys
17:41 25.06.2015.

...njeni vruci i uzbudljivi dani na zagrebackom asfaltu...pa nisam znao da najjaci politicar u Hrvatskoj ne ide na odmor i da ostaje u Zagrebu...vidi i on da se blizi kraj jedne cetverogodisnje ere...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije