Naslovnica Lifestyle Gourmet

Koliki ste ljubitelj tekile? Ova košta gotovo 200 tisuća kuna

I dok se nekima čini kako je i cijena od sto dolara za bočicu tekile puno, neki će rado postati ponosnim vlasnicima meksičke tekile Clase Azul
07. srpnja 2017. u 10:28 1 komentara 118 prikaza
Tekila
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/3

Znate onu da su određene stvari u životu rezervirane samo za "odlikaše"? Odnosno, u ovom slučaju, za one dubljeg džepa s profinjenim okusom i ukusom. 

Korisni savjeti Kako brzo ohladiti piće? Evo 2 načina

I dok se nekima čini kako je i cijena od sto dolara za bočicu tekile mnogo, neki će rado postati ponosnim vlasnicima meksičke tekile Clase Azul za koju je potrebno izdvojiti 30.000 dolara, odnosno oko 195 tisuća kuna u protuvrijednosti. 

Ova najskuplja tekila proizvođača Clase Azula prodaje se u ručno oslikanim keramičkim bocama, a ovako visoku cijenu "opravdava" činjenica da su bočice ukrašene 24-karatnim zlatom i jantarom. Ideja je to osnivača Artura Lomelia. 

Samo je 15 ovakvih bočica pušteno u prodaju, a limitiranu seriju izbacili su na tržište za 15. obljetnicu postojanja tvrtke.

Džin-tonik ZA LJETNE ZABAVE U čemu griješite kada radite svoje omiljeno piće? tinejdžer,alkohol,piće prijetnja zdravlju Razbijen mit – Jedno piće na dan uopće nije zdravo tekila jeste li znali? Nakon ovoga, tekila bi mogla postati vaše omiljeno piće
Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas