Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kina, Longqing Gorge - prirodno bogatstvo

longqing george
18.11.2009.
u 17:01

Volite li adrenalinska uzbuđenja, spustite se sajlom s jednog kraja zaljeva prema njegovu dnu. Spust traje nevjerojatnih 30 sekundi!

Longqing Gorge jedna je od 16 kineskih turističkih atrakcija koja se ne smije zaobići. Nalazi se sjeverno od Badalinga (dijela Kineskog zida) i osamdesetak kilometara od Pekinga i bogato je prirodno područje.

Ovdje se nalazi najviša brana sjeverne Kine (70 metara), najduže pomične stube zmajolika izgleda, koje su se našle i u Guinnessovoj knjizi rekorda, kao i jedno od svjetski poznatih mjesta za bungee skakanje.



Dodatne su atrakcije ovog područja krstarenje rijekom, hram Jingang i pećina stotinu cvjetova.

Volite li adrenalinska uzbuđenja, spustite se sajlom s jednog kraja zaljeva prema njegovu dnu. Spust traje nevjerojatnih 30 sekundi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije