Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva kombinacija

Kad doneseš kolegama na poslu: Ovo nisu lazanje, ovo je tragedija!`

Foto: Twitter
02.05.2019.
u 07:26

Mnogi su napisali i svoje recepte za slasne i ukusne vegetarijanske lazanje koje ne sadrže meso ni sir, ali su za "prste polizati" uz kombinacije češnjaka, špinata, bosiljka i sl...

Lazanje su ukusne, sočne i mekane. Ovo jelo mnogima je omiljeno, pa tako i vegetarijancima kojima ostavlja na izbor mnogo različitih kombinacija s povrćem. 

I upravo tako razmišljala je i jedna osoba kada je slagala lazanje za vegane u svojoj firmi. Lijepa gesta, napraviti jelo i donijeti u tvrtku i podijeliti s kolegama ručak. No, ipak je neslavno završilo. Osoba koja slagala lazanje složila je "salatu", složili su se mnogi na društvenim mrežama kada su vidjeli fotografiju. Jedna je zaposlenica fotografirala jelo i objavila na Twitteru, nakon čega su se mnogi složili kako je ovo slagala osoba koja nije vegetarijanac.

 

Iako su lazanje pripremljene s listovima za lazanje i imaju umak od rajčice, listovi salate na vrhu i tanko narezane ploške rajčica kojima su lazanje pokrivene, ne odaju dojam ukusnog jela. 

Mnogi su napisali i svoje recepte za slasne i ukusne vegetarijanske lazanje koje ne sadrže meso ni sir, ali su za "prste polizati" uz kombinacije češnjaka, špinata, bosiljka i sl...

Jedna je osoba napisala kako "ovo ne sliči na lazanje, ovo je tragedija!"

Pogledajte i video Cheesecake sa samo tri sastojka

Ključne riječi

Komentara 5

OX
oxymoron
08:22 02.05.2019.

Novinarstvo na istom nivou kao i ovo kulinarsko “remek djelo”.

JC
justin.credible.5686322
08:50 02.05.2019.

s time kravi u jasle

Avatar dras32
dras32
09:39 02.05.2019.

Još ako su ti paradjzi oni fini plastični iz supermarketa što vidjeh pred prvi maj da ljudi kupuju kao blesavi jer je na akciji pa ajd da probam, a ono ni mirisa ni okusa. Sad mi još jedino nije jasno jel to ljudima fino ili nisu nikad probali pravi domaći paradajz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije