Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dođi i odradi najluđu smjenu!

Jameson Factory zapošljava u Zagrebu

whiskey
Foto: Thinkstock
30.08.2017.
u 12:48

Početkom rujna se u Zagrebu otvara jedinstvena „tvornica“ whiskeyja, a s njom i prilika za nezaboravno dvodnevno iskustvo „rada“ u zabavnoj atmosferi s Jameson Factory potpisom. Uvjeti na ovom radnom mjestu nisu uobičajeni i mogu ih ispuniti samo najhrabriji i najotkačeniji zaposlenici: nema spavanja i bolovanja, nema prepiranja oko godišnjeg, a plaća dolazi u obliku dobrog provoda prožetog odličnim bendovima, finim gablecima, edukacijom i vrhunskim Jameson whiskeyjem.

Ako želiš biti dio iskustva i znanja koje nas je dovelo do statusa jedne od najboljih destilerija whiskeyja na svijetu, a navedene uvjete ne vidiš kao prepreku već izazov, prijavi se za „posao“, ispuni CV i pričekaj naš poziv. „Zaposlenike“ očekuju brojna iznenađenja i vrhunska zabava, a s obzirom na ograničen broj mogućih prijava, savjetujemo ti da što prije odvojiš minutu slobodnog vremena i osiguraš si vrhunski provod!

S „kvalificiranim radnicima“ upečatljivih kompetencija družimo se 8. i 9. rujna s početkom u 18 sati, a druženju će se priključiti i Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Boris Bare, Songkillers, Retrodukcija, Barbershop Polyboy i mnogi drugi. Doživi Irsku u Zagrebu bez minute leta i proživi djelić slavne Jameson povijesti bez potrebe za vremeplovom. Čekamo tvoju prijavu za „posao“ s uzbuđenjem i pripremljenom čašom najfinijeg whiskeya.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije