Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Hrvatska trenerica osmislila 'fat killer' online program za brzo mršavljenje

FAT KILLER online program traje dva i pol mjeseca, što uključuje treninge u trajanju od najviše 25 minuta dnevno.
06. svibnja 2016. u 12:28 1 komentara 4594 prikaza
Fat Killer
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/6

U Hrvatsku je stigao FAT KILLER, online videoprogram sastavljen od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu. Upravo zbog toga bavi se ekstremnim mršavljenjem na najbrži mogući način.

FAT KILLER online program traje dva i pol mjeseca, što uključuje treninge u trajanju od najviše 25 minuta dnevno. Prednost ovakvih treninga jest što se mogu odrađivati bilo gdje, a vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, istodobno s polaznikovom spremom i kondicijom. Na isti način prilagođava se i prehrana. Treninzi su kombinacija HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga, koji su poznati po podizanju hormona koji pospješuju lipolizu – proces sagorijevanja masti.

Cijeli je program interaktivan, polaznici su dužni redovno uploadati dnevnik prehrane koji pregledava i komentira začetnica programa Danijela Pupovac, Master Trener, Australian Institute of Fitness, 2007. Na svakom treningu zapisuju se brojevi odrađenih ponavljanja ili vrijeme u kojem su odrađene vježbe kako bi se sljedećim treningom pokušali prestići. Tako se održava intenzitet i bez prisutnosti trenera.  

Doprinos tome daje i pravilan plan prehrane, dostupan na Instagramu 

"Najlakše je započeti novi fitness program, problem se javlja kad početni entuzijazam splasne, što je često nakon početnih upala mišića ili onog trenutka kada ogladnimo. Pobrinut ću se da vam ovo bude zadnji put da mršavite", naglašava Danijela Pupovac.

>>Pogledajte transformaciju koja će vas ostaviti bez daha!

>>Smršavjela je 30 kg u 2 mjeseca jedući kolače. Kako je to učinila?

Eurovision Song Contest 2021
ALBINA NIJE PROŠLA
'Nikad više ne gledam Euroviziju': Pogledajte burne reakcije hrvatskih tviteraša
Oporavilište za divlje životinje u Osijeku
Briga o okolišu
Upoznajte ljude koji se brinu o divljim životinjama svaki dan