Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Smršavjela je 30 kg u 2 mjeseca jedući kolače. Kako je to učinila?

najbrža metoda mršavljenja
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
07.04.2016.
u 08:30

- Konačno sam mršava i atraktivna - priznaje Maja Milić. Ova 33-godišnja novinarka iz Slavonskog Broda skinula je sve suvišne kilograme i nosi broj 38. To je postigla, iako se nije odrekla omiljenih jela niti promijenila stil života. Na čemu se temelji njezina metoda?

- Oduvijek sam bila veća od mojih vršnjaka. Zbog toga sam rijetko imala ljubavne sastanke i to nikad nije bilo s osobom koju sam zapravo željela... - s tugom se sjeća Maja. - Sve je to fatalno utjecalo na moje samopouzdanje. Jedini užitak bili su mi slatkiši i sjedenje pred televizorom. Priznajem da nisam ni primijetila kada se moja prekomjerna težina iz tinejdžerskih godina pretvorila u pretilost II stupnja... - kaže Maja.

Poziv na djelovanje

- Jednog ožujskog dana u našem se uredu pojavio novi kolega. Od samog početka smo kliknuli. Provodili smo zajedno mnogo vremena jer smo radili na zajedničkom projektu. Nitko na poslu nije dvojio da je to poseban odnos, da se između nas nešto događa... - sneno se sjeća - ali to nije predugo trajalo - dodaje. - Jednoga dana slučajno sam čula kako razgovara s tajnicom. - Super cura je ova Maja. Stvarno je super, ali mogla bi skinuti 15 kg - rekao je. - Kada sam to čula, nešto je u meni puklo. Odmah sam uzela slobodne dane i neprimjetno pobjegla iz ureda. Plakala sam cijelim putem kući. Znala sam da konačno moram nešto učiniti sa sobom i promijeniti svoj život

Godine zanemarivanja

- Odlučila sam da ću trčati svaki drugi dan i da ću ukloniti iz prehrane šećer. Prema ovom optimističnom planu trebala sam smršavjeti 5 kg mjesečno - sjeća se Maja. - Čim sam ustala, obukla sam malo tijesnu trenirku i otišla trčati. Nažalost, tek što sam prešla jedan kilometar počeli su neizdrživi bolovi u koljenima i bedrima. Pri tom sam jedva hvatala dah. S ogromnim bolom i bez daha vratila sam se kući. Pala sam na krevet i odmah posegla za omiljenim, čokoladnim kolačićima. Znala sam da neću biti u stanju smršavjeti. Bila sam odlučna, ali fizička barijera i ovisnost o slatkišima bili su jači od mene - priznaje Maja.

Slučajno otkriće

- Očajna nisam znala što trebam učiniti. U velikom očaju odlučila sam se za liposukciju. Gledala sam dokumentarne filmove o liposukciji. Znala sam da pacijentice pate od bolova tijekom i nakon zahvata. Bila sam užasnuta, ali nisam vidjela drugu mogućnost. Onda sam slučajno naišla na emisiju u kojoj su neki stručnjaci govorili o prehrani, a među njima je bio njemački nutricionist svjetskog ugleda. Govorio je o svom najnovijem otkriću. Metodi zahvaljujući kojoj je moguće smršavjeti na vrlo brz i jednostavan način - nastavlja - znala sam da je ovo moja posljednja šansa.

Jela sam slatkiše i mršavjela”

- To je bilo nevjerojatno. Od prvog dana primjene ove metode kilogrami su nestajali sami, a masnoća kao da je isparila. Zbog toga sam se iz dana u dan osjećala lakše i ljepše. Zahvaljujući ovoj metodi u mjesec dana sam se riješila pretilosti s kojom sam se mučila godinama. Viđam se s atraktivnim muškarcima, riješila sam se kompleksa i konačno mogu nositi broj 38 o kojem sam oduvijek sanjala - dodaje radosno.

Ova metoda stekla je popularnost u mnogo zemalja diljem svijeta. Od nedavno je dostupna i u Hrvatskoj. Zahvaljujući njoj moguće je smršavjeti 30 kg u 2 mjeseca bez rigorozne dijete i napornih treninga. Ovo je najvjerojatnije najjednostavnija i najbrža metoda mršavljenja dostupna na tržištu.

Isprobajte metodu koja omogućava mršavljenje bez dijete i vježbanja >>>

Želite prijaviti greške?