Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hmm...

Hrvati pokrenuli neobičnu raspravu: Treba li štedjeti na kućanskim potrepštinama poput toaletnog papira?

Shutterstock
04.10.2021.
u 10:30

"Ne štedim, oko pet komada, troslojni, kao da se brišem ručnikom", kaže jedan korisnik.

Na Redditu se zaista mogu pronaći razne teme - ljudi ondje raspravljaju o politici, vjeri, ljubavnim odnosima, poslu, ali i nekim svakodnevnim navikama poput korištenja toaletnog papira i štednji. Jedan hrvatski korisnik pitao je tako svoje virtualne poznanike "koliko toaletnog papira troše nakon što obave svoje na zahodu, štede li i koliko listića otkidaju", a u samo par sati skupilo se nešto manje od sto komentara.

"Ne štedim, oko pet komada, troslojni, kao da se brišem ručnikom", napisao je jedan korisnik i rekao da ne namjerava u životu štedjeti na takvim stvarima.

"Fensi troslojni papir, s njim su ti i dva listića dovoljna", napisao je drugi.

Mnogi su napisali da je prvenstveno bitno da je papir kvalitetan, ali i da je najbolje koristiti vlažne maramice koje smiju u zahodsku školjku. 

Povodom Svjetskog dana kave pitali smo građane piju li kavu: “Ujutro popijem barem tri!”

Iako su većinom objavu komentirali muškarci, javilo se nekoliko žena koje su otkrile da koriste pretjerane količine toaletnog papira, a ni same ne znaju zašto.

"Ne štedim tako da si brojim potrošnju, ali pokušavam kupovati na akciji i to gusto namotane role troslojnog", priznala je jedna Hrvatica.

Mnogi su pisali neukusne komentare jer nisu objavu shvatili kao raspravu o štednji nekih osnovnih kućanskih potrepština, ali ako je zaključiti iz onih realnih komentara, Hrvati ne štede na toaletnom papiru, vlažnim maramicama ni papirnatim ručnicima.

Fotografijom na Redditu pronašla izgubljenu prijateljicu nakon 40 godina

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije