Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potez mišem

Hm, a što kad bismo se mogli fotošopirati u stvarnom životu?

Flora Borsi
Foto: Flora Borsi
1/3
30.04.2014.
u 11:19

Jedan dan ušla sam u kupaonicu i pogledala se u ogledalo. Na sekundu sam pomislila da bih potezom miša mogla ispraviti točkicu

Navikli smo već na Photoshop i jasno nam je da većina fotografija prije objave u nekom mediju prolazi kroz niz dorada da bi osoba koju gledamo na fotki izgledala što bolje. Zapravo, gotova da i nema digitalne fotografije koja nije barem donekle obrađena.

No, što kad bismo se mogli zaista fotošopirati, u stvarnom životu? Idejom se pozabavila umjetnica Flora Borsi koja u nizu fotografija pokazuje kako bi to izgledalo da se ujutro probudite pa odlučite poraditi na sebi.

- Kao fotografkinja, ovisnica sam o Photoshopu. Jedan dan ušla sam u kupaonicu i pogledala se u ogledalo. Na sekundu sam pomislila da bih potezom miša mogla ispraviti točkicu koja mi je zasmetala, pojasnila je umjetnica za The Huffington Post.

Foto: Flora Borsi

>>[VIDEO] Plavušu u bikiniju 'odfotošopirali'. I, da – nećete vjerovati kako zapravo izgleda

>>[VIDEO] Ne, od čarobnog se čaja ne mršavi! Evo kako nas varaju u reklamama za mršavljenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije