Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila astrologija

Donošenje odluka, tuđi problemi ili posao: Evo što svakom horoskopskom znaku uzrokuje stres

shutterstock
09.09.2020.
u 07:00

Svaka osoba nerijetko doživi stresnu situaciju, ali nisu svima okidači isti.

Ubrzani način života, puno sati provedenih na poslu, fakultet, briga oko djece, financije - to su neki od najčešćih okidača stresa u današnje vrijeme. Ipak, ono što ga uzrokuje razlikuje se od osobe do osobe, a veliku ulogu u tome igra i horoskop. Prema astrologiji, svakom znaku nešto drugo u životu stvara tjeskobu i brige, a Pink Villa detaljno otkriva što.

Ovan
Ovom znaku godi ubrzani način života i stalno imaju potrebu za dokazivanjem i natjecanjem. Iz tog razloga postanu nervozni kada ne dobiju odmah ono što žele ili kada ostvare slabije rezultate od drugih kolega.

Bik 
Bikovi uvijek idu na sigurno i vole znati kojim sredstvima raspolažu kada obavljaju neki posao. Stres dožive onda kada im nešto nije poznato i kada nemaju dovoljno znanja. Unaprijed se brinu da će doživjeti neuspjeh.

Blizanci
Blizancima je donošenje odluka najstresnije, pogotovo kad svi oko njih čekaju da donesu pravu odluku. U takvim situacijama mogu osjećati pritisak i stres.

Rak
Ovaj osjetljiv i osjećajan znak svoje vrijeme voli provoditi kod kuće, pa se ne osjeća ugodno kada nije u svoja četiri zida. Dom je tamo gdje se osjećaju najsigurnije. 

Lav
Dominantni Lavovi pod stresom su kada nemaju sve pod kontrolom. Oni su vrlo ljubazni i dragi, ali ne mogu podnijeti da ne kontroliraju situaciju. 

Djevica 
Kada s nekim uđu u sukob, vole biti u pravu i voditi glavnu riječ - kada se to ne dogodi, gube kontrolu i počnu se nervirati.

Vaga
Vage su osobe koje ugađaju drugima, pa ne vole suočavanje. Previše vremena troše razmišljajući hoće li se suprotstaviti nepravednim ljudima ili ne, jer ne vole nikoga povrijediti.

Škorpion 
U strahu od izdaje, Škorpioni su uglavnom tajnoviti i ne povjeravaju se lako ljudima. Treba im puno vremena da nekome počnu vjerovati, a čak i kada se to dogodi jako im je stresno izreći što osjećaju i misle.

Strijelac
Vole biti zaposleni, ali mrze kad ih netko pokušava kontrolirati. Mogli bi postati nestrpljivi, a stres se nakuplja kad vide da im stvari ne idu od ruke. Razina stresa također doseže visoku razinu kada netko sumnja u Strijelca.

Jarac
Ljudi rođeni u ovom znaku vole sve imati pod kontrolom, a najviše preziru kada im netko nešto krije. Iako to možda neće pokazati, takve situacije uzrokuju im stres.

Vodenjak
Vodenjaci imaju tendenciju sumnjati u sebe iako su jedan od najinteligentnijih znakova. Stres proizlazi iz njihove nesposobnosti da vjeruju u sebe i svoje mogućnosti. 

Riba
Ribe se ne mogu suzdržati od stresa zbog grešaka iz prošlosti. Budući da su jako emotivne, Ribe su pod stresom i kada njihove voljene osobe prolaze kroz teško razdoblje.

Zbog koronavirusa jedemo manje čokolade i više kupujemo domaće kekse i vafle:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije