Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveno osiguranje

I kad vam je loše, izbjegavate odlazak liječniku? Imamo rješenje za vas!

zdravlje
Foto: PR FOTO
04.08.2017.
u 12:26

Ako se prepoznajete u ovom opisu, vrijeme je da razmislite o ugovaranju dodatnog zdravstvenog osiguranja

Velike vrućine i najzdravijima među nama mogu uzrokovati zdravstvene teškoće. Porast broja hitnih medicinskih intervencija i odlazaka liječniku u ovim ljetnim mjesecima uobičajena je pojava. Signali koje vam tijelo šalje mogu biti uzrokovani  iscrpljenosti organizma vrućinom, no i ukazivati i na neki ozbiljniji zdravstveni problem, stoga ih nikako ne treba ignorirati. Odlučili ste posjetiti liječnika kako biste bili sigurni da je sve u redu, no liječnik vas šalje na dodatne pretrage koje vi najčešće izbjegavate jer znate da  ćete:

1. s dobivenom uputnicom dospjeti na listu čekanja za pregled kod liječnika specijalista; 
2. dok dobijete termin, simptomi će vjerojatno proći ili se ublažiti; 
3. na dan termina, ako ga dočekate, tražit ćete slobodni dan na poslu jer znate da vas čeka barem nekoliko sati čekanja; 
4. liječnik specijalist vjerojatno će vas poslati na dodatne pretrage koje zahtijevaju još čekanja i trošenja vašeg dragocjenog vremena…

Uf, zar put do zdravlja mora biti tako naporan i težak? Ne mora. Ako se prepoznajete u ovom opisu, vrijeme je da razmislite o ugovaranju dodatnog zdravstvenog osiguranja.  Sklapanjem police dodatnog zdravstvenog osiguranja ostvarujete pravo na korištenje usluga specijalističkih pretraga, dijagnostičke obrade, laboratorijskih pretraga i sistematski pregled. Na taj način izbjegavate duge liste čekanja i nisu vam potrebne uputnice kako bi obavili pretragu ili pregled. 

Svaki osiguranik može ugovoriti policu s pokrićima koja odgovaraju njegovim potrebama. Primjerice, ako želite, možete ugovoriti sistematski pregled koji ćete obaviti u jednom danu, bez čekanja. Možete uzeti i policu za dijete s pokrićima koja želite. Policu možete ugovoriti i online uz samo nekoliko klikova! Sad ste na pravom putu do zdravlja. 

Da rezimiramo, šest  ključnih razloga da ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje su:

1. za pregled ili pretragu ne treba vam uputnica
2. sami birate liječnika i zdravstvenu ustanovu 
3. nema čekanja na termin, a u ordinaciji ste uvijek prvi na redu
4. medicinski savjet dostupan vam je 24/7
5. policu možete ugovoriti online, iz vašeg doma ili ureda
6. sudjelujete u velikoj nagradnoj igri

Više na www.uniqa.hr

Komentara 1

DE
deda1234
14:58 04.08.2017.

dobra reklama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije