Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tehnologija

Djevojke vole glumiti nedostižnu ne odgovarajući odmah na poruke

Mobitel
Josip Maljak
25.07.2010.
u 18:03

Pozvati djevojku na spoj u današnje vrijeme manje je nelagodno nego što je nekada bilo

Pozvati djevojku na spoj u današnje vrijeme manje je nelagodno nego što je nekada bilo. Tekstualne poruke postale su za to najprihvatljiviji način, pokazalo je australsko istraživanje o tehnološkim navikama.

Svaki drugi Australac smatra da je u redu pozvati djevojku van preko tekstualne poruke. Isto tako, istraživanje Telstrae pokazalo je kako više od polovice ispitanih ne smatra da je u redu prekinuti s nekim preko poruka, e-maila ili telefonski.

Dok jedni smatraju kako pozivanje djevojke na spoj preko poruke znači kako muškarac nema dovoljno hrabrosti za susret licem u lice, drugi smatraju kako je to izvrstan način za tako nešto jer ako djevojka odbije izlazak, mnogo je lakše drugoj strani to prihvatiti.

Istraživanje je pokazalo i kako mnogi glume “nedostižne” jer čak 42 posto njih namjerno kasnije odgovara na poruku kako bi ostavili dojam da im pošiljatelj poruke i nije previše interesantan.

Ključne riječi

Komentara 1

FE
ferret
06:50 26.07.2010.

čuj ti neugodni, stvarno si seljak kad cure mamiš porukama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije