Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Bontech brine o vašem sluhu!

Bontech je posvećen tome da osobama sa slušnim problemima osigura najsuvremenija slušna pomagala uz pomoć kojih će ili povratiti osjetilo sluha ili zaštititi sluh od daljnjih oštećenja.
18. listopada 2017. u 09:53 538 prikaza
Bontech
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Bontech kao vodeći hrvatski proizvođač i distributer slušnih aparata, zahvaljujući najboljim hrvatskim stručnjacima i uz pomoć najmodernije svjetske tehnologije, omogućuje ljudima oštećenog sluha da sve čuju i još bolje razumiju.

Sluh je osjetilo pomoću kojeg se orijentiramo u prostoru, primamo informacije iz okoline i komuniciramo s drugima, ali i uživamo u glazbi, ugodnim zvukovima, glasu voljene osobe…
U Hrvatskoj danas 400 do 600 tisuća ljudi boluje od neke vrste oštećenja sluha. Bontech je posvećen tome da osobama sa slušnim problemima osigura najsuvremenija slušna pomagala uz pomoć kojih će ili povratiti osjetilo sluha ili zaštititi sluh od daljnjih oštećenja.

Bontech | Autor : PROMO Foto: PROMO

U svojoj širokoj ponudi, Bontech je nedavno predstavio i revolucionarni Connectivity Set koji vam donosi par vrhunskih slušnih aparata, besplatni iPhone7 te prateću aplikaciju koja omogućuju samostalno podešavanje glasnoće.

Za više informacija posjetite Bontechove web stranice i odazovite se na besplatno testiranje sluha!

NA MORU
Imamo fotografiju: Evo kako je predsjednik Milanović izgledao u mladosti
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti