Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Barmeni na Redditu otkrili koje tajne šifre koriste kako bi komentirali goste dok su prisutni

barmen
Shutterstock
01.06.2021.
u 11:30

Ponekad koriste riječi, a ponekad samo brojeve.

Na Redditu je nedavno jedan od barmena pitao ostale korisnike iste profesije koriste li se nekim tajnim šiframa i signalima kako bi razgovarali o gostima koji su prisutni, a nije dugo trebalo da se skupi mnoštvo komentara.

Jedan korisnik otkrio je tako da za svaku šifru imaju broj koji si govore kada stoje za šankom i rade. Broj 200 znači da ima gostiju koji čekaju da naruče, a brojevi 700 i 699 vezani su za izgled - 700 je najatraktivnija osoba u kafiću, a 699 zgodna.

Viralni veganski recept: Ispečete kore od banane i dobijete - slaninu!

Netko je napisao i da riječ 'cipela' upotrijebe kada kolegi žele dati do znanja da pogleda privlačnu djevojku.

Brojeve 601 i 602 koriste kako bi kolegama dali do znanja da idu u kupaonicu, 603 je pauza za cigaretu, a 608 za gablec.

Ako, pak, čujete barmena kako izgovara broj 100, to znači da treba počistiti ili se treba pobrinuti za prazne čaše ili smeće, a određeni brojevi vezani su i za zalihu pića koju imaju, odnosno nemaju, prenosi Mirror.

Konobari otkrili koje stvari nikako ne vole da gosti rade:

barmen
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije