Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Badelova vina trijumfirala na svjetskoj dodjeli nagrada IWSC 2019

IWSC
30.05.2019.
u 09:28

Svjetsko natjecanje International Wine and Spirit Competition (IWSC), jedno od najvećih natjecanja u ocjenjivanju kvalitete vina i alkoholnih pića, proglasilo je najbolje proizvode za 2019. godinu.

Na jubilarnom, 50. izdanju natjecanja održanom u Londonu, brončanom medaljom ovjenčani su proizvodi tvrtke Badel 1862 – Cuvee Benkovac 2017. i Vezak Graševina Kvalitetna iz 2018. godine.

Badelovi brendovi Vezak i Cuvee tako su se našli u prestižnom društvu nagrađivanih proizvoda, čime su dobili još jednu potvrdu svoje vrijednosti i kvalitete.

Vino Cuvee Benkovac spoj je najpoznatijih svjetskih sorti crvenog grožđa – Merlot, Cabernet sauvignon, Syrah, s različitih pozicija vinograda Korlat, benkovačko – stankovačkog vinogorja. Vinom dominira elegancija Merlota kroz svježinu, mekoću i pitkost, struktura i snaga Cabernet sauvignona istaknuta je aromama borovnice dok izraženost začinskih tonova Syraha daju toplinu i uravnoteženost.

Vezak Graševina je kvalitetno i moderno vino puno svježine i idealno sljubljenih, lepršavih voćnih aroma koje joj daju jedinstvenu lakoću i ugodnu pitkost. Sklad koji nude svježina i čistoća Graševine Vezak, u kombinaciji s neodoljivim voćnim aromama jabuke i kruške te notama breskve, zadovoljit će moderne vinoljupce.

Polustoljetna tradicija IWSC-a kao renomiranog, međunarodno priznatog natjecanja u kvaliteti vina i alkoholnih pića, iz godine u godinu privlači proizvođače diljem svijeta koji plodove svoga rada prezentiraju vrhunskim stručnjacima.

Priznanje ovakve vrste za Badel 1862 je velika čast koja služi kao poticaj za još veći trud i rad te dokaz da Badel 1862 kvalitetom i dalje može uspješno konkurirati van granica RH uz bok renomiranim svjetskim brendovima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije