Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

ara Shoes predlaže odlične kombinacije modela obuće i torbica

ara Shoes
Foto: PR FOTO
1/13
PR
Autor
PR članak
16.06.2016.
u 15:47

Ususret nadolazećim toplijim danima koje smo svi željno iščekivali, ara Shoes donosi vam nekoliko prijedloga kombinacija modela obuće i torbica iz svoje proljetno ljetne kolekcije.

Osim što će nam dolazak toplijih dana sigurno popraviti raspoloženje, dodatno će pojačati i našu kreativnost kada je moda u pitanju. Lepršave siluete, čipka, široke hlače i varijante dugih suknji zavladat će ulicama naših gradova, a nama ostaje izbor kvalitetne obuće i modnih dodataka koji će se najbolje uklopiti u svaku našu odjevnu kombinaciju.

U novoj kolekciji obuće i torbica renomiranog njemačkog branda ara Shoes možete pronaći dio proljetno ljetnih trendova. Nude nijanse krase veći dio kolekcije obuće, a nezaobilazni metalic uzorak naglašava modni fokus na kolekciju. Mješavina materijala sa kvalitetnim ulošcima osigurava visoku razinu komfora i omogućuje stopalu da diše. Većina torbica izrađena je od materijala koji imitiraju kožu, a dekorativni elementi prate stil obuće stoga nije teško pronaći model torbice koji će savršeno odgovarati modelu ara cipele.

Arine modele obuće i torbi možete pronaći na 13 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj te na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko, Kopitarna te u manjim trgovinama udobne obuće.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?