Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarni zahtjevi

54-godišnji muškarac objavio zahtjeve koje moraju ispuniti djevojke koje žele izlaziti s njim: 'Mora biti djevica'

Facebook
Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
09.06.2023.
u 09:30

Muškarac je izazvao bijes nakon što je na društvenim mrežama iznio svoje zahtjeve za njegovu potencijalnu buduću ženu, rekavši da želi da bude djevica koja će paziti na njegovo troje djece iz prethodnog braka.

Kada je riječ o spojevima, važno je upoznati osobu prije nego što je osuđujete na temelju vanjskog izgleda. Ali, jedan 54-godišnji muškarac kaže da neće razmišljati o izlasku s bilo kojom ženom koja ne ispunjava njegove stroge zahtjeve. Otišavši na Facebook, podijelio je status u kojem je točno opisao što želi od žene - od raspona godina, težine, visine i hobija. Međutim, mnogi su ga kritizirali zbog njegovih nemogućih zahtjeva te pozvali žene da se drže podalje od njega i drugih sa sličnim načinom razmišljanja, prenosi Mirror.

Njegova objava glasi: 'Ja sam 54-godišnji, tek razvedeni, kršćanin. Visok sam 192 cm i težak 89 kilograma. U izvrsnoj sam formi. Posjedujem vlastitu kuću i dva nova automobila te imam vrlo dobar posao. Tražim pobožnu ženu od 18 do 25 godina koja želi zasnovati obitelj. Morate biti ispod 54 kilograma i ne viši 167 centimetara'.

VEZANI ČLANCI: 

Iako i sam ima troje djece, očekuje da će njegova buduća supruga biti djevica koja je voljna čuvati njegovu djecu. 'Bez tetovaža, piercinga i ne želim nikoga tko puši i pije', dodao je, 'Moraš biti djevica. Donosim puno toga u vezu i moraš voljeti djecu. Imam ih troje'. Kada je riječ o izgledu, od žene zahtijeva da ima ocjenu 7/10 ili više te ih je zamolio da pošalju slike uz kratku poruku kako bi mogao odlučiti jesu li vrijedne njegovog vremena.

Ogorčeni, korisnici društvenih mreža brzo su osudili muškarca zbog njegovih 'uznemirujućih' zahtjeva, a jedan je rekao: 'Dovoljno je star da joj bude djed i još zahtijeva djevicu'. Drugi korisnik je dodao: 'Volio bih vidjeti njegovu fotografiju'. Treći se nadovezao: 'Je li svjestan da ima puno tipova bez njegove prtljage 30 godina mlađe od njega koji se natječu za iste dame koje nude iste stvari - vrhunsko fizičko stanje i budućnost koja ne počinje sa sigurnom propašću'. Još jedan korisnica je dodala: Nikad nisam bio sretnija što imam 77 kilograma i tetovaže i piercinge'.  

Žene ju plaćaju da ih nauči manipulirati muškarcima: 'Jedno pravilo je ključno'

 

Ključne riječi

Komentara 8

JO
JohnM
12:40 09.06.2023.

Eto sad se svi čude, ali kad Al Pacino sa svoje 83 godine napravi dijete ženi od 29 godina, to je ok. Ima svakakvih muškaraca i ima svakakvih žena, tako da uopće ne vidim problem kad netko ovako javno pokaže "true colors"... Dapače, barem se zna s kim imamo posla - svijet bi bio puno ljepše mjesto bez prijetvornih, dvoličnih i lažljivih parazita oba spola

RE
reborn
11:01 09.06.2023.

Pročitao članak, i? Čovjek živi u debelom raskorako između svojih želja i realnosti, međutim ako oko svojih želja nije agresivan i naporan - ne vidim problem u tome da i dalje sanjari. Uostalom, nije on jedini koji je odvojen od realnosti - postoje mnogi ljudi koji čak nisu u stanju prihvatiti ni biološke činjenice već i njih žele uskladiti sa svojom iskrivljenom percepcijom. Jednostavno, to je postalo uobičajeno i takvo psihološko stanje se ne komentira nego ignorira.

DI
Didi10
20:30 11.06.2023.

Zanimljiv lik. Fulao je samo nekoliko stoljeća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije